Lidija Matić i Viktorija Lučić – (17. 06.)

i Viktorija Lučić – (17. 06.)

Iako su dale sve od sebe da se što bolje pokažu, ovog puta nisu uspele da osvoje sve glasove žirija. Lidija je osvojila tri glasa, Viktorija 4, tako da ćemo obe gledati ponovo u baražu.

Svoj komentar je na samom početku dala Ana Bekuta, koja je iznela nekoliko kritika i pohvala na račun obe pevačice.

-Lidija, bez obzira na sve greške meni se ovo dopalo, dopadaš mi se ti kao jedan narodnjak u ovom takmičenju. Neću sada da nabrajam šta nije bilo dobro, to i ti znaš. Glasala sam za tebe jer si do sada uvek bila na visini zadatka, jedna greška sada manje više. Viktoriji nisam mogla da dam glas ni zbog prve, ni zbog druge pesme. Zbog prve naročito, ne znam dušo odake ti ideja da tu pesmu pevaš, nemaš ti znanje i iskustvo, to je koska pesma – rekla je ona.

Posle Ane, svoj komentar je dala Viki Miljković koja ovog puta čvrsto stala u odbranu narodnjaka.

-Lidija, meni se prva pesma dopala, druga nije, ali ja znam kako ti pevaš. Mislim da si jedan od favorita i navijam za narodnjake, imamo manje narodnjaka ove godine. Sa moje strane je glas zaista zaslužen. Viktorija, tvoje pojavljivanje je večeras bilo onako klimavo, mislim da ko god da je došao do ovog kruga ne treba da ispadne, želela sam da ti dam glas. Obe izgledate lepo i potrudile ste se da bude na visini, ali mislim da je ovo bilo tvoje najslabije pojavljivanje – dodala je Viki.

Mili i Đole su se složili da je pesma Verice Šerifović za Lidiju bio veliki zadatak, a da je Viktorija zaslušila da ponovo večeras nastupi u baražu.

Kao i uvek ošto i direktno Marija Šerifović je iznela svoje komentare, njoj je večeras zasmetalo što je takmičara ponovo pevala pesmu njene majke.

-Lidija, može Verica jedan i , ali brate dragi neka mi je majka po sto puta. Ima li neka druga pevačica i neka druga pesma da se peva? Super je što ti i Sneža volite te pesme, ali treba sada malo inovacije, mora nešto da se promeni. U ovom duelu si bila daleko bolja, srećno u baražu i nagazi tu pesmu. Viktorija, ovo je večeras bilo baš loše, pogotovo prva pesma. Predstava kako treba da zvuči ta pesma i ti mislim da ste udaljeni dve svetlosne godine, bilo je u najmanju ruku neukusno – rekla je Marija.

Bosanac je naravno dao komentare suprotno od ostalih čanova žirija, a rečima je ovog puta uspeo da isprovocira Sašu Popovića.

-Pošto svi koji su glasali kude, ja ću sada da hvalim. Prva kandidatkinja, bilo je divno, ali nije bilo dovoljno, problem je precenjen tvoj raspon pevački, preteško. Ne znam ko ti je odabrao drugu pesmu, kakva je ova pesma. Šalim se, to je Saletova pesma – rekao je Bosanac, a Saša je odmah odgovorio:

-Ja sam se začudio kada sam čuo da će pevati ovu pesmu. Deo refrena gore je i Zlata jedno dvadeset, trideset puta pevala u studiju. Ako je Zlata toliko puta morala da je peva, onda je jako teško jednoj takmičarki – odgovorio je Sale, a Bosanac je odgovorom nasmejao sve:

-I tako su propali narodnjaci. Meni je Zlata super, ne može biti bolja.

Na kraju su mentorke dale svoje završne reči, Ceca i Snežana su svojim takmičarkama poželele sreću u baražu.

-Lidija je osoba koja uvek napravi prijatno iznenađenje, osim večeras. Kad god smo na probama ona je kao pokisla, a onda izađe ovde i pokida. Večeras je bilo obrnuto, svaki put je otpevala čisto, na probi isto, samo sada nije. Naljuti se i dobro to otpevaj u baražu – kazala je Snežana.

-Lako je njima Lidija da pričaju, znam kako ti je. Viksi, idemo i gazimo dalje, ja verujem u tebe. Koncentracija mora da bude na stotki, srećno u baražu – zaključila je Ceca.

Na samom kraju se obratio Saša Popović koji je pohvalio Lidiju i Viktoriju, a njegove reči će se sigurno dugo prepričavati.

-Ja ću samo da kažem da je Viktorija najatraktivnija takmičara ove sezone, a da Lidija ima najkomercijalniju boju glasa, to je sve za sada, pa ćemo videti – zaključio je Sale.

You might also like