Jelena Glišović i Nikolina Perković – (25. 11.)

i – (25. 11.)

Kako je Dragan poslednji dao glas, a Nikolina to nije očekivala, poželela je da mu priđe i da ga poljubi kako bi mu se zahvalila na podršci.

-Hvala vam Dragane, ljubim vas. Još niste došli na jagnjetinu. Dragi gospodine Bosanac, ja sam ovo htela odavno da uradim, s obzirom da niste hteli da budete moj mentor, zahvaljuljem se – rekla je ona i poljubila ga.

Nakon ovog gesta, Boske je morao da uzvrati istom merom, pa je rekao Nikolini da će je od sada podržavati.

-Podržavaću te i vrlo kritikovati. Nemoj se viđati sa Đoletom često, ti si tek sada propevala. Veliko mi je zadovoljstvo da dođem na tu jagnjetinu.

Kada su se strasti malo smirile, Bosanac je ponovo dobio reč, pa je na ponovo nahvalio takmičarku i rekao da je imala i neke loše momente tokom pevanja.

-Prva takmičarka lepo i vrlo obećavajuće, ali ne znam koliki je tvoj raspon glasa. Druga takmičarka, divno, lepo, druga pesma loša u modulaciji, penjanje i sam kraj. Da ne govorim dalje – dodao je Boske kroz smeh.

Marija je bila mišljanja da je ovaj duel bio dosadan i da su obe mogle da pokažu više energije i da su bile mlake tokom pevanja.

Ana i Ceca su se saglasile da su obe takmičarke bile dobre, ali i istakle da bi Nikolini možda bolje ležale neke strare dalmatinske pesme.

Na kraju je Dorđe kao Nikolinin mentor dao svoj komentar i otkrio da je Nikolina bila bolesna i da večeras nije mogla da pokaže sve šta zna.

-Nikolina je mrtva bolesna, znam kako peva drugu pesmu, slušao sam je. U ovom stanju ne znam kako je izvela pesmu i ovako. Treba da poludimo, da budemo jači i bolji – zaključio je Đole.

You might also like