Jasmin Idrizović i Almir Delić – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Po završetku nastupa, Saša Popović je pozvao Voju da otkrije ko je u bekstejdž došao kao podrška kandidatima, a osoba koja se tamo pojavila oduševila je sve u studiju i potpuno ukrala šou našim takmičarim. Bio je to Jasminov tata Izet, koji je kako izgleda odmah preuzeo stvari u svoje ruke.

– Bio sam ja jednoj audiciji za ,,Nikad nije kasno“ a tom prilikom mi je Saša rekao: ,,Ovako se peva, ja ne znam kako vi niste još uvek dobili poziv za takmičenje“, i ja još uvek čekam taj poziv. Rekao sam da ću biti drugi Ringo – izneo je Izet, a kad je Popović to čuo prisetio se svega i zamolio ga da otpeva nešto.

Nakon izvedbe starijeg člana Idrizovića, usledio je gromoglasan aplauz, kako publike u studiju tako i članova žirija, a „kreativi direktor Granda“ se još jednom obratio Izetu:

– Da znate, sad je možda kasno za ovu sezonu, ali kad ovo Žika bude video i čuo, siguran sam da vi sledeće sezone nastupate u ,,Nikad nije kasno“ – sa osmehom je zaključio Popović.

Almirova podrška je ovoga puta izostala, a on je otkrio i zbog čega.

– Ovih dana sam imao lepu situaciju u porodici, dobio sam sina, tako da su svi malo okupirani– priznao je pevač.

Nakon erupcije emocija iz bekstejdža, prešlo se na glasanje, gde nas je sačekalo novo iznenađenje. Ceca je imala ozbiljnih poteškoća pri pritskanju tastera, a u pomoć joj je ubrzo pritekla Marija Šerifović koja je dunula u dlan i „magično“ upalila Cecin taster.

Specijalan gost iz bekstejdzu izazvao haos u studiju Popovic u cudu Imacu kada pocnes da isplacujes za stanove6
– Mara gde udari, tu trag ne niče – odmah je uzviknuo Popović.

Odlukom žirija rezultat je bio izjednačen, pa je završnu reč i finalnu odluku morao da donese mentor Dragan Stojković Bosanac. Pre nego što se to desilo, Popović je pošteno iskritikovao neke članove žirija:

–Đorđe David uvek glasa za kandidata iz Makedonije, bez obzira dal je on bio bolji ili ne, to nije u redu i nemoj to da radiš. Druga stvar koju bih zamerio jeste to da su se Ceca i Violeta prilikom izvedbe emotivne pesme kakva je ,,Ne žalim“ non stop smejale i pričale o markiranim torbicama i cipelama. To je strašno – ljutito je odbrusio Saša, a doke je Đorđe sve to negirao, Viki mu je odgovorila da će za tašne imati kad on bude počeo da joj isplaćuje za stanove.

Nakon ove polemike prva je reč dobila Marija Šerifović.

–Za Almira sam glasala jer mi je bio bolji, kod drugog kandidata mi se svideo vokal ali mi se čini da nije još u potpunosti spreman za takmičenje – rekla je Marija.

Odmah nakon nje reč je dobio Mili koji se prvo obratio Jasminu:

–Bio si svež i nov, mislim da tek možeš da napreduješ i da ideš dalje, od mene imaš sve pohvale. Što se tiče Almira mislim da nisi večeras dao svoj maksimum – obrazložio je Mili, a sa njegovim mišljenjem se složila i Snežana koja je takođe prednost dala Jasminu.

Ana Bekuta je takođe primetila da se Idrizović sjajno snašao s obzirom da prvi put nastupa, a za takmičara iz Maglaja je rekla da je bio standardno dobar, kao i da ne odstupa od stila pevanja kojim se danas predstavio.

Đorđe je poručio Jasminu kako treba više da veruje u sebe, a Almiru čestitao na prinovi i poželeo mu da se odmori pred sledeći krug ukoliko prođe.

Ceca i Viki su se već tradicionlno složile oko toga kome če da daju prednost i glasale za Delića, dok su momku iz skoplja poručile da je bio sjajan i da samo tako nastavi.

Konačno se za kraj izjasnio i Bosanac, koji nam je ujedno i saopštio koj takmičar nastavlja a koj ide u :

– Dečko iz Makedonije je bio odličan, treba sa tobom još raditi i bićeš ti super. Što se tiče mog kandidata, mislim da si se upropastio u radu sa Snežanom od ranije, da bih sprečio da se tako nešto ponovi glasaću za tebe – zaključio je Boske, a Snežana je nakon toga iznela svoju repliku:

U sigurne si ruke pao, ako već nisi mene slušao poslušaj Dragana i eliminisi te neke nedostatke.

You might also like