Ivona Damjanović i Mia Smiljanić – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Ovaj zanimljiv duel završen je rezultatom četiri naprema četiri glasa za obe devojke, te su one završile u baražu, a prava je nastup prokomentarisala Marija Šerifović.

–Dala bih blagu prednost kandidatkinji broj jedan, s tim što niste briljirale večeras. Borite se u baražu, to je sve što imam da vam kažem i mislim da je Ivona mogla da peva niže – rekal je pevačica, a Mili se nadovezao na njene reči:

–Dao sam prednost kandidatu broj dva, ali ovo mi je zajedno bilo fantastično, umiljato i bledo.

Viki je bila nešto blaž prema devojkama.

-Ne slažem se sa Milijem, nije bilo loše toliko. Devojke izgledaju fantastično, tako su mlade i lepe, a pevanje je moglo tvrđe i čvršće da bude – zaključila je Miljkovićka.

Đorđe je jednoj takmičarki dao blagu prednost ovog puta.

–Kandidatkinji broj dva sam uvek davao glas, ali ne možeš ti da pevaš Ilmu Karahmet. Nešto ti se desilo, pa si se deprimirala, ne inspirišete nas dovoljno, ali bih kandidatkinii broj dva dao prednost – istakao je roker.

Snežana Đurišić bila je konkretna i direktna u ocenjivanju kao i uvek do sada.

-Mislim da je sramota da u ovom krugu imate ovako malo glasova, Ivona prva pesma ti je totalni promašaj, druga kandidatkinja je bolje pevala – istakal je ona, a onda je na red da komentariše došao i Bosanac koji je bio i više nego strog ovog puta:

–Koji u razlozi da imate ovako mlake i mlohave nastupe? OK, ako je vama bilo ovde dovoljno, pa sada bi trebalo da derete! Nije to bilo Bog zna šta, ali sam vam dao glasove. Ne znam šta te je nateralo da kandidatkinji broj dva daš glas osim možda bliskost sa njenom mentorkom. Pa ona je zvučala kao da sestri peva drugi glas, kao da nemaš šta više da se trudiš. Bile ste srednja žalost obe.

Završnu reč imale su mentorke.

-Bile su bojažljive i stidljive, ali mislim da nisu bile srednja žalost. Mislim da je Ivona mogla niže pola tona da peva, ali mi smo namerno podigle matricu. Zadovoljna sam, samo treba da da gas i da se ne stidi – istakal je Ana dok je Ceca samo značajno pogledala Bosanca i kratko porkomentarisala:

–Mia, ti nikad bolji nastup nisi imala nego večera, čestitam lutke i želim vam puno sreće u baražu!

You might also like