Irma Hasić i Teodora Mijušković – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Đorđe David prvi je obrazložio svoj glas, istakavši da je prva kandidatkinja delovala nesređeno.

-Više si išla da nas scenskim pokretom oraspoložiš. Nisi razmišljala o tome ni šta ni kako pevaš. Kod druge kandidatkinje mi se mnogo dopadaju ti eksperimenti kada se u pijano varijanti pevaju muške pesme koje imaju tu neku žensku suzu. Meni je to o.k. – rekao je Đorđe, a Viki Miljković je istakla da obe devojke izgledaju fantastično.

-Divne ste, ali je druga kanidatkinja bila nadmoćna u pevanju – rekla je Viki.

Dragan Stojković Bosanac imao je nešto drugačije mišljenje koje je i obrazložio.

-Kandidatkinja broj jedan ima lepu boju glasa, nije to bilo tako rđavo. A druga kandidatkinja, ona je fino pevala ali je malo više mjaukala – rekao je Boske i poručio drugoj takmičarki da da malo više glasa i da će to biti dobro.

Ceca Ražnatović je istakla kako bi u nekim drugim okolnostima glasala i za prvu kandidatkinju.

-Da sam imala mogućnost glasala bih i za tebe jer smatram da nemaš iskustva na sceni a imaš dobru boju glasa. Mogla bi da se oblikuješ, da zvučiš super. Slobodna si na sceni što je tvoja predost i jako lepo izgledaš, a što se tiče kandidatkinje broj dva imaš iskustva i umiljatu boju glasa i zato si večeras dobila prednost – rekla je Ceca.

Marija Šerifović bila je mišljenja da su obe kaniddatkinje bile približne, ali da joj druga kandidatkinja nije pružila veru u ono što peva.

-Bila si bolja ali ti ništa nisam verovala u drugoj pesmi – priznala je Marija i sama zapevala refren numere.

Aleksandru Miliću Miliju nije se dopao nastup prve takmičareke i to zbog netačnog pevanja.

-Kandidatkinja broj dva fantastično tačna ali nigde glasa. Mora tehnički da radi sa Anom da joj iz dijafragme glas dobije sredinu. Onda kad glas dobije sredinu bićeš pevač. Ovo je neubedljivo – poručio je Mili.

Snežana Đurišić se nije slagala sa MIlijevom konstatacijom, i istala je da prva kandidatkinja ima predivnu i specifičnu boju glasa.

-Samo to treba postaviti kako treba i ti ćeš biti dobra pevačica. Iskreno verujem da ćeš doći nekome u ruke ko će znati da to uradi sa tobom – poručila je Snežana prvoj kandidatkinji dok je priznala da joj je u nastupu druge duelistkinje nedostajalo malo glasa.

Ana Bekuta koja je mentor drugoj kandidatkinji složila se sa mišljenjem žirija i obećala da će raditi sa njom na tehničkoj postavci glasa.

You might also like