Ines Guberinić i Mahir Petrović – (11. 02.)

i – (11. 02.)

Dok je takmičarku u jednom trenutku na sceni savlada trema tokom izvođenja pesme, Mahir je poznatim narodnjačkim hitom razdrmao publiku i žiri, pa su ovog puta glasovi bili na njegovoj strani.

Duel je završen rezultatom šest naprema pet glasova što je ovog put Mahiru obezbedilo direktan prolazak u takmičenja, dok je Ines ostalo da u baražu da sve od sebe kako bi nastavila takmičenje.

–Takmičara ćemo diskvalifikovati jer sam mu dozvolio samo da zagrli Cecu, ali ne i da je poljubi, a tI Ines si bila kao da ti je neko umro na sceni. Šta se desilo? – našalio se Saša Popović, a žiri je konstatovao da je takmičarku obuzela velika trema na sceni.

Ovog puta takmičare je prvi komentarisao Đorđe David koji je presudio da Mahir ode u treći krug.

–Makedonija je moj omiljnei deo Balkana, to moram da kažem, a Mariju izuzetno cenim. Ovo sam uradio teška srca, ali ti si se odsekla od treme. Veoma si se uplašila, pogotovo kada je izašao drugi takmičar koji je ovde izašao kao medved koji se najeo meda – rekao je roker, a kandidata je pohvalila i Viki Miljković:

–Mahire bio si jako dobar, zasluženih šest. Treba da poradiš na dosta stvari, ali imaš potencijala. Ines prva pesma je bila dobra, ali ne i druga, ništa te nisam razumela dok si pevala.

–Što se tiče Ines, meni je falilo napada na reč i na ton. Sad u baražu pokidaj kao da ti je poslednji put. Mahir sledeći put ne sme da skida osmeh sa lica – zaključila je Ceca Ražnatović.

Mili je kandidatkinji uputio nekoliko saveta.

– Kandidatkinja ima veliki potencijal, ali ovo nije bilo dobro. Predivno izgledaš, ali je bilo dosadno. Kandidat broj dva razvaljuje, samo nastavi tako – rekao je kompozitor.

–Ines tanan glasić je to po mom mišljenju, međutim veliki si potencijal. Marija mora iz tebe da izvuče tu pozitivnu drskost, Mahiru sma rekla još na probi da se smeje, u drugoj pesmi si me nervirao – kazala je Snežana Đurišić, a sa njom se složila i Ana Bekuta:

-Ines imaš sjanu pesmu za , moraš da se boriš na život i smrt. Mahire super si bio svaka ti čast.

Poslednji su svoje pulene prokoemtarisali njihovi mentori i udelili i korisne savete za nastavak muzičke karijere.

-Mahire mogao bi da smršaš – našali se i kratko prokomentarisao Dragan Stojković Bosanac.

–Ines je jedna veoma mila, tiha, talentovana devojka. Vaspitana i obrazovana, ali kao što si mogla da primetiš po komentarima ova scena zahteva jednu dozu ataka, borbenosti i mikro agresije koja je tebi nedostajala. Kada budeš gledala na televiziji shvatićeš o čemu pričam i sama. Želim ti svu sreću u baražu – zaključila je Marija Šerifović.

You might also like