Hanad Džehverović i Teodora Marković – (11. 06.) – četvrtfinale

i – (11. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

U bekstejdžu kao podrška Hanadu je došao prijatelj i takođe finalista prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” koji se takođe dok se prošle sezone takmičio otpevao pesmu “Stipu gatibo” i tada imao jedan od svojih najzapaženijih nastupa.

– Vratio sam se pre godinu dana kad sam nastupao i nije mi dobro, Hanade potpisujem bolji si! – rekao je Isak, ali ga je Popović iznenadio pitanjem: – Kako ti je devojka?

– Dobro je, evo čeka ispred. Šalim se, kući je… – rekao je Isak sa osmehom na licu, ali je Popović nastavljao: – Pa kad će ta svadba? Čujem da si je zaprosio…

– Polako… Nismo još stigli dotle… Nisam ja drugi je – odgovorio je Isak.

Marija je prokomentarisala oba takmičara i zaključila da je rezultat u ovom slučaju trebao da bude nerešen sa 6:6, a sa njom se složila i Ceca.

– Ja nemam zamerke, evo krenuću od Teodore, bila si stvarno odlična… Što se tiče Hanada bio si mi odličan i u prvoj i u drugoj, međutim pitao sam Mariju da li se to u drugoj pesmi tako peva, jer vi rokeri nemate pojma kako se pevaju narodnjaci. Đorđe i tebi govorim, nemojte se sprdati sa narodnjacima, jer vi nemate pojma šta su narodnjaci. Kraj je bio skaradan – istakao je Bosanac, a Popović se nadovezao: – Pa onda nisi trebao da mu daš glas!

– Dao sam mu glas jer je bio dobar! – istakao je Bosanac.

– Da li si i koliko puta slušao Tifu lajv, jer Tifa to non-stop radi?! – pitao je Đorđe.

Mili je takođe rekao da je Hanadova izvedba bila odlična, dok se Bosanac držao toga da oni nemaju pojma šta su narodnjaci, pa je nastala žestoka rasprava.

Bekuti se svidela Hanadova izvedba, a posebno je bila oduševljena Teodorinim pevanjem. Međutim, Cecu je zanimalo zašto njen kandidat nije prošao direktno dalje, već Bosančev kandidat , pa se i oko toga povela rasprava.

– Dala bih prednost kandidatkinji broj dva jer je njen napredak ogroman, ovo što je Bosanac rekao za Hanada jeste zvučalo malo tako kao da se podmsevaš, ali mislim da si to nesvesno uradio – rekla je Snežana.

Došao je red i na Đorđa da prokomentariše kandidate i odgovori Bosancu za ono što ej rekao Hanadu, a to je da se sprda sa narodnjacima.

– Taman posla da smo bilo kakvu nameru imali da se sprdamo sa narodnjacima, pa ljudi ja više sedim sa narodnjacima tokom godine nego sa svojom Stašom i Anom. To je samo bila fora na koju smo se nadovezali kad je u pitanju Bebek, “Bijelo dugme”… – objasnio je Đorđe.

– Mnogo je lepo kad se kraj približava kad se svi ovako prividno slažemo i kad je mirno na snimanju, ja uživam u tome, ali moram da kažem da je i večeras kod Teodore bila nepravda, smatram da su i Hanad i Teodora bili fantastični i da su zaslužili 6:6, pa onda u preglasavanju da se odluči – zaključila je Viki.

– Da je bilo 6:6 ja bih svakako dao prednost kandidatu broj jedan jer on je u ovom momentu sigurno veća zvezda nego kandiudatkinja broj dva, 20, 30 miliona pregleda na Jutjubu “Zvezda Granda” i vidim da ga narod voli, možda je Teodora i bolje pevala, ne ulazim u to, ali dao bih mu glas i zbog minulog rada od prošle godine – obrazložio je Popović.

You might also like