Goran Dimić i Stefan Tomić – (21. 10.)

i – (21. 10.)

–Igore ti si iz Žablja kao i , da li ste vi neki rod?- pitao je Saša Popović na samom početku.

–Jesmo, Igor mi je brat od rođene tetke. Bio sam u bekstejdžu kada je on pevao- otkrio je Goran nakon čega je usledilo glasanje stručnog žirija.

Čuvena osmorka dala je prednost Goranu Dimiću koji se izborio za pet glasova, dok su Stefana podržali Snežana i Mili što znači da je momak iz Žablja osvojio mentora i da će od sad braniti boje tima Đorđa Davida.

Popović je odmah po Stefanovom izrazu lica shvatio da nešto nije u redu te je želeo prvo da čuje u čemu je problem.

-Nije bilo dobro, ali nešto mi mikrofon nije štimao, to nije izgovor- pravdao se Tomić, a Snežana mu je odmah odbrusila:

-Foliraš se i dalje, bolje priznaj da nisi bio siguran!

Tomićčevim izvođenjem nije bila zadovoljna ni Marija Šerifovič koja mu je udelila niz saveta, ali i kritika.

-Svi mislimo isto, kandidat broj dva sam zna i vidi da nešto nije bilo u redu. Ovo su fora pesme, možda je u njima najveći problem, nemaju veliki raspon i to nije teren za tebe. Nisi se u tome snašao ič. To je rešenje ove slagalice- objasnila je Mara.

Violeti je bilo izuzetno žao što je Stefan „izgubio“ svog mentora, ali ga je dobro iskritikovala zbog lošeg pevanja.

-A ovakav kandidat kao što je Goran mislim da će biti izazov za Đorđa- dodala je Viki.

Inače, Goran je prošle godine bio u takmičenju i branio boje tima Cece Ražnatović, a njegov napredak je pevačicu potpuno oduševio.

-Baš mi je drago zbog tebe, jako si talentovan i sjajan dečko, sve slušaš. Što se Stefana tiče šta je sa energijom, šta je sa pozitivnim pesmama, skakali smo zbog tebe, leteo si po studiju?!- rekla je Svetlana.

Međutim, Popović je smatrao da je ključ Stefanovog neuspeha u lošem odnosu sa mentorom.

-Mislim da nešto ne štima između tebe i Đorđa- zaključio je direktor sa čime se usaglasila Bekuta.

-Možda je namerno ovako pevao da bi otišao od Đorđa.

Ipak, Đole je smatrao da je ljubav kriva za Tomićev večerašnji kiks.

-Devojka mu govori da je najbolji na svetu i to je problem kod pevača. Majstore, bio si najgori na svetu i sad ću ti reći zašto. Sve što smo radili si zaboravio i intonaciju si morao da podigneš jer ovo dole je tebi gušenje. Moraš da se probudiš, poručujem tvojoj devojci da ti zvizne jednu šamarčinu pre baraža, da se vratiš, da ti padne šiška na to čelo. Nisi to ti- poručio mu je Đorđe priznajući da nestrpljivo čeka da radi i uči mladog Gorana.

You might also like