Elmin Kovačević i Elsan Pilica – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Nakon nastupa kandidata Popović je najavio glasanje žirija koji je sa 7:0 nedvosmisleno dao prenost drugom takmičaru, ali se taster Cece Ražnatović nešto sporije uključio.

-Ceci stisni to, stisni to! Svetlana molim te, znam da nemaš dečka već jedno godinu ili dve dana – rekao je Popović, a Ceca Ražnatović mu je uzvratila:

-Šta, ti vodiš evidenciju? – upitala ga je Ceca, na šta je Popović obrazložio kako o svemu kada je reč o „Zvezdama Granda“ mora da vodi računa.

-Od kad nema dečka nekako mi je onemoćala – rekao je Popović, a uz Cecin osmeh Viki je dodala:

-Što je babi milo…

U debatu se uključio i Dragan Stojković Bosanac koji je rešio da sve razotrkije.

-E moj Popoviću, ti nisi informisan. Ti si zaostao u razvoju. Pa vidiš da sedi stalno oko mene. Ali ne bih o sebi, pa nisam joj ja dečko, nego– rekaoje Boske, a Ceca je jednom rečku objasnila:

-Podrška– kratko je dobacila pevačica.

Bosanac je objasnio i da se ovde radi o moći, i naglasio uporedio Cecu sa pastrmkom.

-Pa šta je Ceca nego pastrmka. Najbolja. Pastrmka je jedina riba za koju u nauci nije određeno kako pliva i koju brzinu ima. I isključivo je u čistoj vodi. I endemska vrsta je Ceca – objasnio je između ostalog Bosanac.

Prva je svoje glasove obrazložila Marija Šerifović koja je istala kako je drugi kandidat dobro pevao uz sitne zamerke.

-Malo si kratio fraze u prvoj pesmi, u drugoj si imao problematiku pevanja u ovom tempu – rekla je Marija dodavši da izazivač nije pevao dobro večeras.

Slično je mislila i Ceca, koja je prvog kandidata upitali da li ima neki problem sa grlom.

-Baš se čulo da ti puca glas pa onda ne možemo lepo ni da ocenimo tvoj nastup, a što se kandidata broj 2 tiče, prednost i podrška sa moje strane – rekla je Ceca.

Prvi takmičar je nasmejao sve svojim objašnjenjem:

-Dobro sam pevao dok nisam devojku našao – rekao je on izazvavši smeh u studiju, a na Popovićevo pitanje koliko je dugo u vezi rekao je da je tek na početku.

Đorđe David je bio siguran da će kandidatu pucati glas sigurno naredna 4 meseca, a Snežana Đurišić istakla je kako je pevao iz grla i da se desilo šta se desilo.

-Vokali su doprineli da budeš i u distonu. To moraš da koriguješ ako nastaviš da se takmičiš. A što se tiče kandidata broj dva, dobar si bio. Meni je samo nedostajalo malo više pevanja u drugoj pesmi – rekla je Snežana, a na objašnjenje drugig takmičara da je za njegovo uzimanje vazduha kriv umor, Sneža je bila kategorična:

-Nema to veze sa umorom. Mi smo pevači, znamo za fore.

Popović ovom prilikom dao savet tamičaru:

-Pilice, moraš dan ranije da dođeš. Jer dok ti dođeš iz BIjelog Polja, pa proba ovde. I to sve u istom danu– poručio mu je vrhovni sudija, dok Bosanac nije bio previše rečit.

-Meni je prvi bio onako razdragan, drugi je bio onako što bi Marija rekla, solidan – ispričao je Boske, dok je Aleksandar Milić Mili pružio utehu večerašnjem prvom izazivaču.

-Dobra vest je što ostaješ pored devojke. To neće biti problem, a što se tiče te ljubavi moram da ti kažem da ljubav ne postoji na daljinu i na blizinu. Ljubav je ljubav, tako da nemoj uopšte da se brineš. Ovo je bilo mnoogo amaterski. Moraš da radiš mnogo više da bi postao pevač – rekao je Mili bez dlake na jeziku, dok je za drugog kandidata imao samo reči hvale.

Ani Bekuti se dopala duhovitost prvog takmičara, ali je smatrala da pevanje nije bilo na visini zadatka.

-Ti za početak moraš da postaviš voj vokal. Da odeš kod nekog učitelja pevanja da ti to objasni, da ne pevaš iz grla i mislim da ćeš biti mnogo dobar pevač jer se to čuje – rekla je Bekuta dok je za drugog kandidata naglasila da je bio dobar, ali da nije iskočio iz svoje zone komfora.

Đorđe David se složio sa mišljenjim ostalih članova žirija, a drugom kanidadatu poručio da strogo vodi računa o svojim nastupima.

-Ovo su ozbiljne šanse i ozbiljni penali i ti bi to možda i najbolje trebalo da shvatiš – poručio je Đole.

Mentorka Viki Miljković naglasila je da je Pilica rekao da je imao mnogo ranije zakazan nastup dan pre nego što će se večeras pojaviti u „Zvezdama Granda“ i istakla nejgovo dobre osobine.

-Elsan je dobar pevač i dobra osoba, a kada je reč o prvom kaniddatu pomislila sam u jednom trenutku da ovo meni još jednogTešnjaka u timu, ali moraš mnogo da radiš – zaključila je Viki.

You might also like