Elmedina Laličić i Mirko Đuretić – (18. 02.)

i – (18. 02.)

Žiri je odlučio da oba kandidata „pošalje“ u , a Elmedina je svoje izvođenje završila sa četiri glasa, dok se momak iz Đoletovog tima ovoga puta izborio za tri glasa podrške.

-Bolje da ne komentarišemo- rekla je Snežana Đurišić, a Ana Bekuta je zahtevala da kažu svoje mišljenje.

-Elmedina, prva pesma jako pristojno i lepo, čak mogu da kažem i vrlo dobro, odlično nije, a druga pesma je propast. Moj glas imaš zbog te prve pesme. Čemu ti rasponi? Ti to možeš, ali očito nisi imala dovoljno koncentracije. Što se tiče Mirka, tvoj kostim je fenomenalan za ovaj nastup večeras, ali nemaš ti baš neki raspon glasa. Trebalo je naći neku jednostavniju pesmu- rekla je Ana, a potom je reč dobio Bosanac.

-Pokušao sam sad da budem jako realan i da uđem, uslovno rečeno u Marijinu kožu i ona bi sada rekla „Bljak“. Prva pesma je bila jako gruba i više se očekivalo. Nama treba neka emocija koju vi izbacujete, pa makar ona bila lažna, a druga pesma je bespotreban izlet. Mislim da si muzikalna i dobar pevač, ali mi izgledaš nekako nevoljno, ali nema veze večeras u Goraždu kada izađeš svi će da govore „Đe si mala, gledali smo te“, ali nije bilo dobro- objasnio je Bosanac i Mirka posavetovao da bude slavonski tamburaš budući da ima takav glas i manir.

Ceca Ražnatović je poput mnogih kolega smatrala da je Elmedina sa samo osamnaest godina izabrala potpuno neadekvatan repertoar za svoje godine.

-Došlo mi je da se izbodem dok slušam to, ne mogu da slušam te pesme, pogotovo kada vidim tu mladost u tebi! Ti treba da nas razoriš energijom, a ne da nas uspavaš. To je moj prijateljski savet- savetovala je Svetlana i poželela takmičarima sreću.

Istog stava je bila i Viki smatrajući da je Marijina kandidatkinja veliki potencijal, ali da joj je potrebno da peva nešto komercijalnije.

Mili nije bio zadovoljan pevanjem Elmedine i Mirka, ali se u svom stilu našalio.

-Meni je od svega najbolji njegov kostim!- rekao je Milić.

Ipak, bilo je onih članova žirija koji su imali drugačiji stav kada je u pitanju izbor pesama, a tu se našao i Đorđđe David.

-Prošle sezone smo ovu pesmu slušali šest ili sedam puta i pevale su je devojčice koje su bile mlađe od nje. Elmedina je po meni bila divna u toj pesmi- rekao je roker i istakao da se zalaže da na repertoaru treba da se nalaze numere koje su evergrin.

Iako se uvek zalaže i staje u odbranu svojih kandidata, kao i svi članovi žirija, sada je bio veoma iskren i objektivan te dao niz saveta i kritika takmičaru iz svog tima.

-Nedovoljno dobro, apsolutno se slažem sa svima kada je u pitanju druga pesma. Nemoj da odmačinješ mikrofon. Znam da se gušiš u tom kostimu i da nije lako. Pozdravi oca i svi koji ovde nisu dali glas, nemaju avionske karte kada dođe letnja sezona iz Podgoriuce i iz Tivta za Beograd- poručio mu je roker, na šta je Sneđža dobacila da ovo nije korumpiran žiri.

Veoma iskrena je bila i Marija prema Elmedini i upozorila je da u baražu veoma vodi računa.

-Rekla sam ti ne za drugu pesmu, a ti si insistirala, a sada vidi pažljivo šta ćeš sa njom u baražu. Zapni iz svih snaga, oružja i petlje– savetovala je Šerifovićeva.

You might also like