Amir Duraković i Viktorija Lučić – (18. 02.)

i Viktorija Lučić – (18. 02.)

Kako su numere odmicale, tako su oni bili sve sigurniji na sceni, pa se ovaj duel zavšio u korist takmičarke broj dva koja je dobila svih šest glasova, dok je Amir sa pet glasova otišao u .

-Kandidat broj jedan bio si korektan, taman za pet glasova, u drugoj pesmi si imao puno grešaka. Broj dva, prva pesma prehisterična za moj ukus u drugoj te ubio adrenalin, išla si ispred matrice, ajde neka ti je sa srećom – rekla je Marija na samom početku.

Svima je na samom početku komentarisanja bilo čudno što je Cecina takmičarka odabrala pesmu Jelene Karleuše, a i sam Popović je dao jednu konstataciju.

–Interesantno, Cecina takmičarka, a dala joj je Jeleninu pesmu – kazao je Saša, a Ceca mu je odmah odbrusila:

-Pa šta je tu interesantno!?

Odmah se u ovu raspravu umešao i Đorđe koji je dao svoj sud.

-Nije ovo prvi put da je dala pesmu i Jelena je davala Cecine pesme. Ja znam jer vodim statistiku, plaćaju me njih dve za to.

Bosanac je kao i uvek dao komentar u svom stilu, a ponovo je uspeo da isprovocira Cecu koja nije mogla da ostane imuna na njegove reči.

-Broj jedan dobar. Broj dva, probaj da u visinama kad pevaš, ako niko drugi neka ti baka pokaže da izbegneš te jodlove, to malo smanji, nekad je to lepo, ali ne uvek – kazao je on, a Ceca se odmah umešala:

-Čekaj bre, ko je njoj mentor, baka ili ja? Što bi pitala baku kad bi imala mene. Znam ja šta si ti mislio. Ja za nju nisam baka, nego Ceca kao i za tebe, brkatio čudovište – odgovorila je ona, a raprava se nastavila:

-Ja sam mislio na njenu baku kući. Ali se ti lepo obrati baki Ceci i da ti ona to objasni najbolje. Ali i neka baka kući drži sve pod kontrolom – zaključio je Bosanac.

Na kraju su i mentorke dale svoj sud, a obe su imale poruke za svoje takmičare.

-Amire, bio si dobar, da te trema ubila, razbila te je. Imaš ovu drugu pesmu, drži se u baražu – kazala je Viki, a Ceca je kratko poručila.

You might also like