Romano Vlaho i Slađan Dangubić – (18. 02.)

i – (18. 02.)

-Romano prva pesma kuku lele, jedva si se sabrao, a druga pesma, dobra energija, tek je . Nešto te je spopalo, zbrzao si se, ali sam ti dala glas podrške i mislim da treba da se boriš u baražu. Što se tiče drugog kandidata, to je onako đetićko, pa energija, veselili smo se- rekla je Ceca.

-Ma uživali smo, istopili smo se- dobacivala je Marija, a Ceca je odmah ućutkala.

-Ma nema pojma bre! Nije bilo dobro momci, ovako se ne takmiči, ovako se ne nastupa, ovako se ne biraju pesme i ovo se ovako ne radi. Ovaj moj komentar vama jeste verovatno grub, mada niste bili katastrofa, ali niste bili ni na visini zadatka onako kako su vaši mentori očekivali od vas. To falš pevanje, hoće neko da prestane da se zove pevačem i da smatra da je pevati falš u redu- iskrena je bila Marija, a Snežana Đurišić se usaglasila sa njom iako je tvrdila da njeni kriterijumi nisu toliko vis0oki s obzirom da je tek drugi krug.

Ipak, iako svestan da nije sve prošlo perfektno Mili je tvrdio da njegov kandidat nije baš toliko falširao što je izazvalo smehotres u studiju.

-(smeh) Upucaću se majke mi- kroz smeh je rekla Šerifovićeva.

Saša Popović je želeo da čuje i mišljenje Viki Miljković.

-Iskreno ili neiskreno da kažem- pitala je Violeta, na šta je Mara imala opasku.

-Neiskreno kao i uvek!

-A šta ti veštice hoćeš?! Kako to kao i uvek? Ja sam uvek iskrena, samo sad pitam, dala sam glas, a ne znam zašto sam ga dala. Glava me zabolela a dala sam glas-branila se Viki dok su kolege tvrdila da ona uvek imala lepe reči kada su u pitanju Cecini kandidati.

-Nisam ja kriva što moja kuma dobro spremi kandidate i ja moram da dam glas i vi pukoste od muke, šta da radim! E sad da kažem iskreno, glava me je zabolela. Puca, preznojila sam se, mokra sam. Žao mi je da neko ispadne a da nije otišao u - priznala je pevačica.

Iako je Romano bio prilično iskritikovan Bosanac je tvrdio da momak ima izuzetno lepu boju glasa i da to uopšte nije bilo tako loše.

-Ti si meni dobar, tvoja muzikalnost je odlična. mislim da je druga pesma bila intonativno nestabilnija, ali ti si sve to lepo kao nekim usisivačem pokupio. Što se tiče Milijevog kandidata prva pesma je bila niđe veze, a druga pesma je bila razdragana, mada tu nema ni šta da se peva. To bi mogli i Popović i ja da pevamo. „Gori more, tope se planine!“ To je vaćaroška pesma i ti si to tačno otpevao i to je u redu- objasnio je Bosanac, a potom zapevao „Gori more“ i iznenadio mnoge.

Miliju se nije dopalo Bosančevo mišljenje te je i on zapevao jedan stih tvrdeći da to mogu samo pravi pevači da otpevaju kako treba.

I na samom kraju došao je reč da i mentori daju vetar u leđa svojim kandidatima. Bekuta je poručila Romanu da u baražu da sve od sebe, kao i Mili koji se našalio da se ovoga puta slaže sa mišljenjem Marije Šerifović.

You might also like