Eki i Nejra Prošić – Još ti se nadam i Volim osmeh tvoj (03. 12.)

– Još ti se nadam i Volim osmeh tvoj (03. 12.)

Jedinstveni kao jedan kandidat, brat i sestra predstavili su se pesmama „Još ti se nadam“ i „Volim osmeh tvoj“, a osam glasova došlo je „kao od šale“.

-Ja sam Nejra, stari kandidat, evo došao je i jedan novi – našalila se Nejra nakon nastupa, a Sanja Kužet dodala:

-Taj novi ti je pomogao da nastup bude još jači!

Snežana Đurišić poručila je da su „osvežili“ i scenu i žiri, a Saša Popović otkrio da je Nejra učestvovala u „Zvezdama Granda“ 2018. godine i da je tad bila u timu Ane Bekute.

-Nisam te prepoznala. Nejra, ti si ozbiljna zverka postala, večeras si bila baš dominantna – prokomentarisala je Viki Miljković, dok je Đorđe David pohvalio njenog brata.

–Uplašio sam se na početku da nećeš moći da je ispratiš, ali si zakucao – rekao je Đorđe, a Snežana oduševljeno dodala:

-Ma, savršeni ste bili!

Reči hvale imao je i Dragan Stojković Bosanac koji je već sa prvim taktovima njihove pesme prepoznao odličan potencija.

-Deco, posle prva dva tona sam pogledao Sašu i rekao ‘Odlično'. Tako se peva na Zapadu, tako se peva u Bosni. Odlični ste bili, bravo – poručio je Boske, dok je Marija dodala da je bratu večeras bilo malo teže, jer su njegove deonice bile više i samim tim i teže.

Saša je otkrio da su brat i sestra bili na audiciji u Tuzli i da su još tad dobili ovacije ostalih kandidata i publike.

-Oni su imali vremena da spreme koreografiju, da sve bude prijatno i za uši i za oči. Sve svedeno, još jednom bravo – rekao je Bosanac.

Budući da su sve oduševili i dobili osam glasova, Eki i Nejra imali su pravo da biraju mentora, ali je brat tu odluku prepustio sestri.

-Marija Šerifović- rekla je Nejra kao iz topa, a zatim obrazoložila zbog čega.

-Koliko godina sam se takmičila Marija i ja smo uvek imale neka razilaženja po pitanju svega, uvek su bili ovde neki teški razgovori, galama, haos živi i nije htela nikad da mi bude mentor. I sad sam rekla ‘Ideš sad sa mnom i tako će da bude' i evo sad jeste – rekla je u jednom dahu Nejra, što je nasmejalo sve, a pogotovo Mariju.

-Ma, nema problema – poručila je Šerifovićeva sa osmehom.

-Ja je ne bih posle svega izabrao, ma nema šanse – dobacio je Popović, a Ana dodala da je zapravo to veoma mudra odluka.

– Ja bih namerno – odgovorila je takmičarka, a zatim je Bekuta otkrila da Marija nikad nije htela da da glas i da je uvek bilo „povuci – potegni“.

-Ja sam rogove skratila i evo slušam – odgovorila je takmičarka, a mentorka poručila da se nada da jeste i da će slušati.

-Bili ste odlični večeras i dobro došli – zaključila je Ekijeva i Nejrina mentorka.

You might also like