Dragan Rajković – Jesen u mom sokaku i Nije ljubav fotografija – (02. 01.)

– Jesen u mom sokaku i Nije ljubav fotografija – (02. 01.)

Specifičnom bojom glasa, ali i lepom energijom uspeo je da obezbedi svoje mesto i u narednom krugu takmičenja zbog čega ije skidao someh sa lica. Međutim, osmeh nisu skidal i članovi žirija kada je Sapša Popović izneo šokantnu informaciju.

-E sad šta je interesantno. Sad me je zvao Mitrović i kaže mi „Sale sad peva moj kamerman, da on je pinkov kamerman, kaže gledaj da ne prođe jer ako prođe moram da mu podignem platu.“ Pa prošao si druže prema tome povišica je tu- ispričao je Sale, a ceo studio je bukvalno prasnuo smeh.

Ali verovali ili ne, ovaj talentovani momak zaista radi na televiziji Pink i to već pet godina.

–Zapravo ja nisam kamerman, ja sam asistent kamere i to znači da ja proveravam kamere pred početak emisije, proveravam da li sve radi- objasnio je Dragan, a Sale se odmah našalio rekao mu da bi mogao da proveri i Grandove kamere.

Iako je glas Dragana Stojkovića Bosanca izostao, komentar nije, te je dao obazložio zbog čega ,u nije pružio podršku.

-Ja sam bio malo iznenađen jer bih uvek hteo da glasam iza Cece, ali ne mogu da stignem od Milija- našalio se Boske.

S obzirom da je imao pet mogućnost budući da su mu podršku pružili Mara, Ceca, Mili, Bekuta i Sneža usledio je Rajkovićev izbor mentora.

-Pošto je gospođa Ana dala poslednji glas, evo ja ću kod nje ako se slaže- iznenadio je Dragan, što je Bekuta oberučke prihvatila.

-Nisam očekivala, ali ne mogu da odbijem, imaš lepu boju glasa, a sve drugo ćemo uraditi!

-Kada Ana bude gostovala na Pinku namesti sve lepo. Je l' možeš da namestiš malo da kamera suzi ili kada ja budem gostovao da mi smanjiš stomak- zanimalo je Saleta, a nakon tog komenara svi su prasnuli u smeh, a Boske je nastavio da zbija šalu te tvrdio da Popović ima lošu dioptriju i da treba da promeni naočare.

-Marš matori bre!- odbrusio mu je Popović.

You might also like