Darko Gjorgjeski i Slavica Angelova – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Takmičari su se ovog puta potrudili i oko stajlinga kojima su uspeli da skrenu pažnju na sebe, a prvi koji je od članova žirija komentarisao nastup bio je Mili:

–Pa dao bih prednost kandidatkinji broj dva, to je fenomenalno. Mnogi se sa ovim ne bi izborili, a ti si uspela i nisi se slomila. Čestitam i tebi i tvom mentoru. Kandidat broj jedan nije bio dobar, na Gastozu si se slomio– rekao je kompozitor, a na njegove reči nadovezala se Marija Šerifović:

–Kandidatkinja je bila super. U drugoj pesmi si bila bolja kao da ti je trebalo malo vremena da postigneš radnu temperaturu. Darko, mislim da si omašio u odabiru pesama, ovaj put kojim si hodao večeras nije dobar.

-Kandidat se u prvoj pesmi nigde nije sastavio, ali misli da ne treba da ispadneš. Slavica me je oduševila i stajlingom i izborom pesama – zaključila je Snežana Đurišić, a Ana Bekuta bila je nešto opširnija:

–Darko, nisi pevao tonove kao treba večeras, još sam se i obradovala da ću uživati uz „Lutku“, ali nije mi se dalo. Taj trend se nastavio i u drugoj pesmi, ako da nisi navežbao dobro. Ništa od obe ove pesme, nije ovo tvoja noć. Slavica mi se svidela posebno u drugoj pesmi.

Viki Miljković bila je kratka u izlaganju.

–Slavice, tvoj repertoar je osvežio ovo veče. Drago mi je i zbog tebe i zbog tvog mentora koji živi za vas. Darko, ti si pokušao da spojiš stajling i pesme, ali druga pesma te je koštala glasova– rekla je pevačica.

Završnu reč kao što ste do sada i navikli dali su mentori Đorđe David koji je bio presrećan jer se njegova takmičarka direktno plasirala u naredni krug i Svetlana Ceca Ražnatović:

-Krenuću od svoje kandidatkinje, nije bilo sto posto odmah da ti kažem. Brkata aždaja je ovog puta ćutala i hvala mu na tome, ali neće tako biti naredni put. Drugi kandidat, da sam bio tamo dao bih ti glas jer imaš ozbiljnu foru, ti si ljubimac istakao je roker.

–Darko, dušo, koncentriši se i stavi taj prelepi osmeh na lice, idemo dalje i srećno u baražu – dodala je Ceca.

You might also like