Bojana Čajić – Noćas kuća časti i Nije monotonija – (10. 12.)

– Noćas kuća časti i Nije monotonija – (10. 12.)

-Izgleda da ja jedini čujem – konstatovao je Aleksandar Milić Mili nakon Bojaninog nastupa, a Saša Popović odgovorio:

-Mili je glasao zato što je prva pesma njegova, to je normalno!

-Ja mislim da ova devojka ima dobar potencijal, tako lepu boju, ona je relativno tačno otpevala – pravdao je Mili svoj glas, ali se sa njegovim mišljenjem niko iz žirija nije složio.

Takmičarka se pravdala da je prethodnu noć imala temperaturu i da se posledice prehlade i dalje osećaju.

Nakon što je čuo komentar kompozitora prve pesme, Popović je zatražio i mišljenje izvođača pesama koje je Bojana pevala.

-Mislim da je taj vibrato prenaglašen u svakoj reči, to moraš da vežbaš – poručila je Ceca takmičarki, a Ana Bekuta dodala da njen vokal A iritira od početka, ali da se lepo obukla i dobro izgleda na sceni.

Dragan Stojković Bosanac nije želeo previše da komentariše takmičarkin nastup, ali ga je zanimala pozadina sukoba između Milija i Cece oko pesme „Dužan si mi brdo para“.

-Ne bih kinjio izvođača, ako je bolesna, ali me zanima ova prva pesma, ova autobiografska, da li Cecina ili Milijeva, kako se to okončalo ‘Dužan si mi brdo para', ko je koga tu maznuo? – pitao je Boske, ali je Mili rekao da ne vidi zbog čega mora da mu odgovori.

Saša je objasnio da je sve jasno jer u toj pesmi Ceca kaže „Dužan si mi brdo para“, a ne „Dužna si mi“.

-A, znači Mili ti si u problemu?! Ceco, klepićemo ga na sudu… Ali druga pesma ‘Monotonija' je tako dobra, tako nabrijana, tako dobro otpevana, mislim na Cecu – pecnuo je Boske ponovo Milija i dodao da bi sigurno naterao sve da glasaju da je takmičarka pevala njegove pesme.

-Ne, ja nemam tu vrstu sujete – dobacio je Mili.

Producent nije želeo da produbljuje ovu temu koju je na kraju Saša Popović prekinuo i zaključio da je Bojana bila odlična na audiciji i da mu je žao što napušta takmičenje.

You might also like