Biljana Velinović – Ne dam na tebe i O bivšima – (07. 01.)

(21) iz Trgovištga kod Vranja napravila je pravu pometnju u „Zvezdama Granda“,a sve zbog atraktivnog izgleda, ali i nesvakidašnje situacije koje se dešavala tokom njenog nastupa.
a
Ova takmičarka predstavila se pesmama „Ne dam na tebe“ Jelene Tomašević i „O bivšima“ Nikolije Jovanović, a tokom nastupa među članovima žirija vladala je prava pometnja oko glasanja.

Pljuštali su glasovi, pa se isti povlačili, davali panici, pa se takođe povlačili.

-Vidi kako je lepa, kako je zgodna – prokomentarisao je Saša Popović nakon nesvakidašnjeg glasanja, ali je takmičarka na kraju ipak dobila pet glasova.

Snežana Đurišić je dobacila da je umorila muškarce u studiju, a Popovića je više zanimalo zašto je Ceca dala glas, a Viki panik.

-Ti si paničarka – poručio je Saša Viki, dok je Ceca branila svoj stav.

-Sve vreme me napada da obrazoložim zašto sam dala glas. Scenična je, izabrala je pogrešne pesme. Dobro izgleda, ume da se slika, a iz Vranja je – rekla je Ceca, a kumica je oplela.

–Neko je danas lud, a ne znam da li sam to ja. Mislim da nisam – odgovorila je Viki, a Popović je rekao da posluša i zamisli da je tu Jelena Karleuša i da puca.

-Ne daj Bože, bolje da ne zamišljam. Možda meni danas nije dobro, možda imam temperaturu – rekla je Miljkovićka, pa pitala ko je lud.

-Svi, Viki, svi – vikala je Marija i poručila kolegama da obrate pažnju na vreme.

Nakon što su se strasti smirili, takmičarka je odabrala mentora, a to je nakon povlačenja svih, čak i Đorđa Davida izabran David.

-Ja bih pre išao na Milija, ali dobro. Đole će nju da dovede do perfekcije – rekao je Popović, dok je Marija dodala da je besmisleno do daljneg.

-Zašto ste dali glas, ako nećete da je uzmete? Moram da te prebijem i da idem u zatvor – rekla je Marija Saši koji je na kraju takmičarku dodelio Đorđu.

–Znao da sam da će to na kraju na ovo da spadne. Hvala, radićemo, ne sekiraj se – zaključio je David na kraju.

You might also like