Bakir Mečkić i Martin Kostadinov – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Prvi glas dao je Đorđe David, a zatim su glasali i ostali članovi žirija.

Nažalost, ovaj duel završio sa rezultatom 2:2 što je značilo da oba kandidata ispadaju i nemaju mogućnost da svoje glasove sposobnosti pokažu u baražu.

–Jeste li normalni? Dajte bar !– iznenađeno je reagovala Ana Bekuta nakon odluke žirija.

Ništa manje začuđen nije bio ni Saša Popović koji je dodao:

-Kandidat broj jedan samo dva glasa?Bože, ne mogu da verujem.

–Ne mogu da verujem da ste kandidatu broj jedan dali samo dva glasa i da je ispao, zašto? Zbog čega? Da li ste vi normalni? – pitao se direktor.

–Kako je ovaj kandidat pevao za ispadanje? – pitala je Marija svoje kolege besno, a na to joj je Mili odgovorio:

–Pogrešno da je to strašno, toliko dosadno, ma pakao. Sve je falš od početka do kraja, katastrofa – zakljuio je Mili i dodao:

-Drugi kandidat super izgleda, ali ne peva.

Đorđe David kao i Saša Popović prednost je dao kandidatu broj jedan.

–Kandidat jedan ima boju koja otkida. Morao sam da mu dam glas, ima potencijal. Ti nisi za ispadanje – zaključio je roker.

-Moja kandidatkinja Amna je dobila tri glasa, a više je grešila? Zašto? Zato što je dobro obučena lep žena?-pitala je Marija Šerifović Milija koji je odgovorio:

–Amina je za njega Bijons.

Bekuta je bila prilično potrešena rezultatima glasanja.

–Za baraž je moralo biti – zaključila je Ana.

Viki Miljković obrazložila je svoju odluku.

-Nekada se dese neke stvari koje ne predvidiš. Meni se ovo ništa nije svidelo, ali nije za ispadanje. Bilo je dosadno, ništa niste emitovali, umrtvila sam se, ne mogu da se pokrenem -rekla je Viki koju je prekinuo Saša Popović:

-Nije bitno da li je pesma dosadna ili nije, nego kao ju je takmičar pevao. Znaš li koliko je bilo dosadnih pesama tvojih kandidat, pa si im dala glas- vikao je Saša Popović, a onda ga je Viki prekinula:

–Dobro, ne deri se. Mnogo smo puta to komentarisali.

Ceca je kandidatima dala podršku, a sada je kratko prokomentarisala.

–Mislila sam da će Bakir dobiti više glasova, zaslužuješ baraž. Što se Makedonca tiče, čuje se da si amater, ali ti si se doterao, potrudio da nas uveseliš. Vidim napredak kod tebe, pa sam htela to da podržim – kazala je folk diva.

Đorđe David molio je Sašu Popovića da napravi presedan i dozvoli prvom kandidatu da se pokaže u baražu, ali je direktor bio neumoljiv, a Snežana je kratko prokomentarisala:

–Martine divno izgledaš, lepo si nas zabavio, ali pevanje je bolje ne. Mislim da ti kao pevač još uvek nisi stasao. Mlad si, dođi sledeće godine. Bakiru se izvinjavam, zabrojala sam se i nisam videla da nemaš glasove, žao mi je.

Bosanac je objasnio šta je bio najveći problem.

–Popoviću, problem je kalkulacija. Đorđe kaže da vidi potencijal, pa nismo mi investitori. Šta će biti nije bitno, vi sad treba da pravite branu, pa da li će pasti ili neće videćemo – zaključio je Dragan.

–Ovo je skandalozno kako su glasali – rekla je Bekuta, a kratko je prokomentarisala svog kandidata i Marija.

–Bakire, žao mi je što si ispao. Trebalo je da ideš u baraž. Za dalje bi bilo upitno, ali baraž zaslužuješ. Drago mi je da je ovo, ako ništa, poslednja emisija drugog kruga jer ću u trećem glasati kao da je sedmi.

-Takođe, baš ste mi dali šlagort sada – složila se sa Marijom Ana.

You might also like