Atomska Mina i Milica Živković – (25. 11.)

i – (25. 11.)

Mina je u ovom duelu odnela ubedljidu pobedu i sa maksimalnim brojem glasova se plasirala u naredni krug, dok će Milica ponovo pevati u barežu.

-Kod Mine se vidi veliki progres u ovoj sezoni i ja nisam iznenađena. Fenomenalno izgledaš, dratično si poravila pevanje, sve mi se na tebi sviđa. Broj jedan, mnogo si slatka i talentovana devojka, volela bih da ostaneš jer nam trebaju tako talentovane i lepe devojke – rekla je Ceca odmah nakon glasanja.

Ostali članovi žirija su se saglasili da je Mina u ovom duelu bila bolja, ali su poželeli da slušaju Milicu u natavku takmičenja.

Svoju polemiku od prošlog duela nastavili su Mili i Bosanac, a svi su u jednom momentu skočili na Milića kada je rekao koje pevačice su postale zvezde pored njega.

-Mili je blnto, ti živiš stalno u prošlosti kao da imaš 102 godine. Što si ti nekada radio, to se sada samo spominje i da ti ne pomeneš niko se ne bi setio. Gde su ti pesme koje se vrte ovde? Da ti nije ovde Cece, ne bi se ni znalo da postojiš. Koga si ti od anonimusa napravio kao veliku zvezdu? – upitao je Boske, a Mili je nastavio.

-Nisam ja veći od Lepe Brene, nego sam je podigao kada je trebalo. Napravio sam Miligram, Anu Nikolić. Svirao sam na stadionima, gde ti nikada nisi, a ako si nekada i svirao to su bili koncerti gde je Komunistička partija naredila da se ide i bli su besplatni. Kod mene nema toga, nego se lepo plaća.

Bosanac je zatim odgovorio da je ponosan na taj period i da Mili nikada nije mogao ni da priđe stadionu i da svira, a ako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Nanon žestoke polemike, Boske osvrnuo na nastup takmičarki, pa je rekao da Minu u drugoj pesmi nije razumeo, a sa njim se nije složila Marija.

-Mina, druga pesma je večeras bila odlična, osim što si umalo polomila glavu. Prva je bila onako, taj početak je neobičan. Sve skupa, ja sam zadovoljna – zaključila je Marija.

You might also like