Angela Koturović i Ena Radojičić – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Devojke su zasita dale svoj maskimum pa se ovaj duel završio nerešeno 5:5 i obe će ponovo nastupiti u baražu. U ovom slučaju presudila je Ana Bekuta koja nije dala svoje glasove, jer kako je rekla nisu bile za šest,

Bosanac je ipak bio drugačijeg mišljenja pa je pohvalio obe devojke.

-Meni su bile super, malo je bilo glansno u prvoj, malo haotično u drugoj. Pogotovo kad čujem ovu Popovićevu pesmu učenici. Ena ti napreduješ zaista, ali će ti Mili reći bolje – rekao je Bosanac.

-Meni je krivo, mogle su da dobiju šest. Ena je meni feomenalna, od brvog kruga je sve bolja, i njena priča sa konobarisanjem. Ena je kanidat koji najviše napreduje i za mene si gotov porizvod, pevaš muški, imas i više energije u tebi i da si ti jedan ženski, muški pevač na koju treba da budemo ponosni – dodao je Mili.

-Ti mila, broj jedan, malda si, samo moraš da malo krotpš svoj glas. Što se Ene tiče, jako si napredovala, pogotovo se čulo u dugoj pesmi. Obema želi puno sreće u baražu – kazala je Ceca.

Đorđe je udario kontru, pa se našalio na račun Milija i Viki.ć

-Ja idem da uplatim loto sada jer je Mili pohvalio nekog kanidata Viki Miljković.

Marija i Viki su na kraju dale svoje zavšne reći, pa su pružile podršku takmičarkama u baražu.

-Bravo Ena, bila si odlučna i ti jedan veliki borac i fajter. Nadam se da ćeš prći u baražu – rekla je Viki.

-Angela bila si dobra imam samo jednu zamerku. Ne znam da li je iz straha, ali si mi malo bila niska negde. Imaš dobru pesmu i bori se u baražu – zaključila je Marija.

You might also like