Alen Kotorić i Mia Smiljanić – (04. 03.)

i – (04. 03.)

-Koliko imamo ovih 5:5, sve ste meni uvalili vruć krompir – rekao je Sale koji je shvatio da će imati pune ruke posla nakon mnogo večerašnjih nerešenih ishoda.

-Mislim da je ova devojčica zaslužila da direktno ide u sledeći krug – naglasila je Bekuta, sa čime se složila i takmičarkina mentorka Ceca. Na Popovićevo pitanje zašto im onda niste dali glas, Bekuta je rekla kako je Mili oštetio dete jer joj je zakinuo glas. Takmičaru je uputila priredbe na račun repertoara.

-Malo je repertoar kojem nisi dorastao. Čuje se neiskustvo i trema. Čuje se mnogo falša kroz celu prvu pesmu, netačnih i promašenih tonova. Na svim izdržavanim tonovima si visok, ovo ti pričam iz najbolje namere da ti ukažem na greške pošto tvoja mentorka to nije uspela da ti objasni. Inače ima štofa – rekla je Bekuta i potom pohvalila kandidatkinju:

-Mia Smiljanić je nadmoćna, svaki interval. Precizno, kao da svira neki instrument.

Đorđe je bio mišljenja da je prvog kandidata uhvatila trema:

-Odsekao si se. Mislim da je to problem, pobeleo si skroz. Ne smeš da dozvoliš da te trema pobedi! Nikad u životu! Ti si muškarac pre svega. Jeste da si cvrčak građom, ali otrov se čuva u malim bočicama. Majstore, pocepaj to iz sve snage kad budeš došao u – poručio je Đorđe takmičaru.

Kandidatkinja broj 2 bila je izenađenje za njega:

-Ne znam da li je pesma ikada ovde izvođena. Pokušao sam sa nekom mojom kandidatkinjom to da izvedem, nije upalilo za ovaj krug, što se mene lično tiče odlična! U drugoj je bilo nekih faulova i ti si toga svesna. Verovatno Mili zato nije dao glas. Međutim, u poređenju sa nekim drugima možda je moglo da ti se progleda, ali ti si napredovala nenormalno.

Snežana je smatrala da je trebalo da kandidati direktno prođu u sledeći krug.

-Mislim da su ova dva kanidata oštećena. Oboje ste bili za 6 poena. Tačno je da je trema malo uticala na interpretaciju kod kandidata broj jedan, ali ništa to tako strašno nije bilo. Kandidatkinja broj dva, divna je ova Brenina pesma i zaista si je lepo otpevala, ne znam zašto niste oboje dobili po 6 poena – rekla je Snežana.

Posle nje svoje glasove objasnio je Tutankamon, kako je Sale nazvao Milija.

-Dva odlična kandidata. Ti si podigla publiku, fali malo iskustva ali i taj baraž u kojem ćeš da pevaš, i to će biti jedno lepo iskustvo. Ti i lepo izgledašm i lepo si se sredila, ali se čulo da tu ima još da se radi, pa kada smo dali po 6 glasova pre toga, onda je ovde 5:5 realan rezultat – objasnio je Mili svoje stavove.

Marija je istakla da je sve rečeno:

-Dala bih blagu prednost drugoj kandidatkinji. Kandidat broj jedan je pevao lepo, ali jeste bilo malih intonativnih nestabilnosti u provoj pesmi.

Bosanac je izneo kritike o pevanju:

-Prva i druga pesma mogu se sa muzičke strane okarakterisati kao vrlo dobro izvođenje. Ali postoji nešto kod pevača što ga čini u datom momentu inspirativnim ili ne. Ti si sve ursadio: operacija uspela, pacijent jok. Falilo ti je još samo sugestivnosti. Glasao sam u ime nekih tehničkih elemenata. Moraš da zamisliš nekog kome pevaš i kome daješ poruku, i to ti je moj savet jer si tamo moj sa zapada – poručio je Boske takmičaru, a onda pohvalio drugu kandidatkinju:

-Ne znam što ste vi nadali dreku kako je ona fantastična. Ona je stvarno fantastična!

Popović je zaključio kako su Mili i Bosanac pobedili večeras u komentarima, a potom je Ceca obrazložila svoje glasove.

-Stvarno mislim da je Mia oštećena i da je trebalo da dobije od Milija glas jer se u prvoj pesmi apsolutno čulo kako dete peva. I druga je imala energiju, ali bilo je tih falšića, dešava se. Poenta je da šta si ti nama prezentovala ovde da si uskraćena za glas. Mili se malo čas bunio za devojku iz Makedonije koja se nije sastavila intonativno zašto nije dobila 6 glasova. Ja sam nagradila njene distonacije i loše pevanje samo zbog performansa, jer je šteta oštetiti nekog ko se bori i ko je za „Zvezde Granda“. Ti si apsolutno za „Zvezde Granda“ – rekla je Ceca.

Mili se umešao:

-Ići će dalje – rekao je Mili što je izazvalo reakcije među žirijem.

-Kako ti znaš da će ići dalje? – upitao je Milija Bosanac, što je izazvalo polemiku, koju je presekao Popović.

-Za sve kandidate koji nisu prošli direktno rekli ste: ali ti ćeš ići dalje! Ne mogu da idu svi dalje, ne mogu – bio je kategoričan Popović.

-Jedino za mog kandidata ste rekli da neće ići dalje, pa ćemo videti – prokomentarisao je Bosanac.

Viki je rešila da članove žirija poistoveti sa junacimao popularne TV serije:

-Mislim da je ova gospođa iz serije „Alo alo“ večeras oštetila mog kandidata.

-Moramo da stanemo jer gospođa priča sa Bosancem i nije čula – rekao je Sale.

Viki je ponovila šta je prethodno rekla a Bekuta se zahvalila:

-Hvala, to je za mene kompliment – rekla je ali ti nije zadovoljilo Viki.

-Ja tebi kompliment a to mog kandidata puf, pa po glasu – tvrdila je Viki.

-Nije zaslužio, veruj mi – rekla je Bekuta.

-Jeste – negodovala je Viki.

Ona je naglasila da je svima večeras dodelila uloge tokom emisije:

-Mislim da je Bosanac onaj Rene – što je izazvalo smeh u studiju. Viki je nastavila sa rezultatima kastinga.

-Ana je Reneova žena Edit, Snežana je Helga – rekla je Viki, a onda se obratila Popoviću:

-Ti si her Flik – poručila je Viki Saletu i podigla mu na kratko naočare.

Sve je zanimalo ko je po ovom kastingu onda Mili, a Sale je rekao:

-Mili je iz drugog serijala, on je iz Mapet šoua – poručio je Popović, do je Mili dodao kako su on i Marija Prle i Tihi.

You might also like