Aleksa Lalović i Željko Trbojević – (25. 03.)

i – (25. 03.)

Lalović je večeras pevao „To je žena mojih snova“ i „Odlaziš od mene“, a podršku su mu tokom nastupa pružile majka i devojka i već nakon prve pesme imao je četiri glasa. Željko je pevao „Nekako s proljeća“ i „Pekar, lekar, apotekar“, rok pesme kao što smo to od njega do sada i navikli, a u podršci su mu bili supriga, dva sina i ćerka. Nakon izvođenja prve pesme Željko je dobio jedan glas.

Ovaj nastup završio se sa šest glasova za Aleksu koji je direktno prošao u sledeći krug, dok je Željko dobio pet glasova i otišao u . Za njega ovog puta nije glasao Đorđe David, pa je upravo on imao priliku da prvi obrazloži svoju odluku.

–Vrlo je jednostavno, razlika je na strani kandidata broj jedan. On je toliko milozvučan, tačan i mogu da mu kažem samo bravo. Napravio sam ovu razliku zbog druge pesme. Jurio si se sa tempom i ritmom. Bilo je mnogo falša, rok mora da se peva. Ti si iz Hrvatske, ne moramo da govorimo šta su Hrvati dali rok muzici – objasnio je roker, a potpuno drugačije mišljenje je imala Ceca Ražnatović:

–Uopšte se ne slažem sa tobom, kandidat broj jedan mi se jako dopao. Bilo je emotivno i lepo, imaš kristalno čist glas. Drugi kandidat je bio odličan i dao nam je onu energiju na koju smo navikli.

Marija se složila sa Cecom.

-Kandidat broj jedan je odlično izabrao prvu pesmu, druga možda i nije morala. Kandidat broj dva je bio odličan i interesantan, ne znam koliko možeš da napreduješ i daješ više i više -rekle je Šerifovićeva.

Ana Bekuta udelila je savet kandidatima i otkrila šta im zamera.

–Aleksa sjajno, perfektno, ali imam jednu zamerku. Nema više gledanja u pod, moraš da se obraćaš nama, znam da ti treba koncentracija, ali moraš nama da pevaš. Željko ti si što se mene tiče bio perfektan večeras – rekla je pevačica, a na sličan način kandidate je prokomentarisao i Bosanac.

-Prvi kandidat, Boga mi je bio jako dobar. Slažem se sa Anom za ovu zamerku koju ti je dala. Druga pesma je promašaj i moraš da nas šarmiraš. Drugi kandidat, Englez, moram da kažem da sam očekivao da odvali prvu pesmu. To je jedan sarajevski šmek, a ti si bio ravan brate! Suviše si počeo da kalkulišeš, a taj šmek se izgubio. Bili ste jako dobri – rekao je on.

Viki je ovog puta bila kratka pri komentarisanju kandidata.

–Mrzim kad me pitaš na kraju, kada već svi sve kažu. Sve je već rečeno. Bili su slični, imali su po jednu dobru i jednu lošu pesmu, eto – rekla je pevačica kratko.

-Ne slažem se a Viki, čestitam Aleksi. Ova primedba da gledaš u pod je možda i na moj račun jer sam ih savetovala da se koncentrišu pa markar gledali u pod – objasnila je Aleksaina mentorka, Snežana.

–Željko, to što si ti pokazao na sceni je tačno ono što mi tražimo u ovom šou. Nadan se da ćeš proći dalje jer to što ti nudiš je ono što nam ovde treba – rekao je svom kandidatu Mili.

You might also like