Adna Svraka i Ivona Damjanović – (22. 04.)

i – (22. 04.)

Devojke su se potrudile i da vizuleno dočaraju pesme, a donele su i puno pozitivne enegrije. Ovaj duel se zavšio u Ivoninu korist koja je dobila svih šest glasova, dok je Adna sa četiri glasa završila u baražu.

Nakon nastupa Viki Miljković nije mogla da podnese što je njena takmičarka u ovom duleu dobila manje glasova, dok je Marija priznala da je možda pogrešila i da je realno stanje bilo da obe odu u .

-Ja sam bila na telefonu, stigao mi je jako važan mejl, na trenutak nisam slušala. Dala sam glasove i mislim da sada treba da mi budete zahvalne, jer je žiri sada na mene ljut – rekla je Marija.

Odmah se nadovezao Saša Popović koji je otkrio da su se Viki i Ana sve vreme dok je trajao nastup svađale, a da se takva situacija do sada nije dogodila u „Zvezdama Granda“.

Zatim je reč dobio Dragan Stojković Bosanac, a Viki se odmah umešala i rekla da će on da pohvali Aninu takmičarku jer je on njen izaslanik koji diriguje žiriju.

-Mislim da je Marija pogrešila i realno je bilo 5-4. Dvojka broj dva jeste bila bolja, ali broj jedan sve sađa u prvoj pesmi i ne znaš šta peva ta pesma, naručito u refrenu. Pa ko bi što te nema došao da ne znam šta da mu radiš. Malo se približi njemu, napišite tekst, pa pročitejte to sam govorio i ostalim takmičarima. Sad bi ti rekao da recituješ, ali Bog me ubio ako bi je znala do kraja. Ti si moja iz Sarajeva i nisam ti dao glas iz pedagoških razloga – rekao je Bosanas, dok je Adna izrecitovala deo pesme koju je pevala.

Omdah je ustala Viki koja je iz sve snage stala u odbranu svoje takmičarke i žestoko se suprostavila žriju.

–Bitno je da su rekli da ona ne zna! Bosanac će sada sve da izvrne naopačke jer ne može da opravda ono što ne može da opravda. Sad će i na glumačku akademiju da je pošalje – rekla je besno Viki.

Bosanac je nakon toga dodao da bi se Adna mnogo bolje pokazala da je uspela tekst pesme „Što te nema“ da donese upravo onako kako je recitovala.

Na kraju su mentorke dale svoje zavšne reči, naravno da Viki nije odustajala od svog stava i nastavila je do kraja da brani svoju takmičarku.

-Kada je palica kod nas u žiriju tako, svaki član može žirija može da kaže šta god hoće. Ako je tiho onda ne pevaš muški, miluješ. Ako pokaže raskoš glasa onda se dere i viče – rekla je Viki, a odmah se ubacila Ana:

-Ne može Vikice da peva tako u pesmi „Što te nema“- ove reči su još više razbesnele Violetu koja je nastavila žestoko:

-Ti i tvoj izaslanik tamo, on te savetuje šta da kažeš. Znam vas kao svoj džep. Kako tvoja može da peva falš, što je nisi naučila to. Ceo refren je bila u falšu, ali je tvoj izaslanik dao glas, pametujete mi tu.

Bekuta je sa druge strane branila svoju takmičarku rečima da je samo imala jedam falš, a ovu raspravu je na kraju prekinuo Saša Popović.

You might also like