Adil Kurtić i Katarina Mulavdić – (11. 02.)

i – (11. 02.)

Iako su dali sve od sebe i podigli atmosferu u studiju do usijanja, ipak nisu uspeli da pridobiju sve glasove stručnog žirija. Ovaj duel se završio tako što je Adil dobio dva glasa i napustio takmičenje, dok je Katarina dobila tri glasa i ponovo će večeras nastupiti u baražu.

-Vidi, uhvatio si me na emociju u onoj prvoj emisiji, to je zaista bilo iskreno, zato sam te vratio, a Marija je prohvatila da ti bude mentor koliko može, a Katarina sa tri glasa ide u – poručio je Popović.

-Ja ne znam ljudi šta se ovo događa? Glasao sam za Kurtića jer sam malo prešao i počeo da radim u spasilačkoj ekipi Cece Ražnatović i sad treniram, a ona čeka da vidi da li sam dobio sertifikat. Nema veze Kurtiću, pozdravi sve tamo, nije bio dobro, što si onoliko žurio – kazao je Bosanac, a takmičar je odgovorio:

-Čuo sam ritam lepo, ali nisam imao dovoljno vremena da se spremim – kazao je on.

Ana Bekuta nije mogla da ostane imuna na ove reči, pa je takmičaru dala savet koji može da služi svim kandidatima koji nastupaju u ovom talent-šou programu.

-Kako nisi imao vremena mili, šta si radio sve ovo vreme? Da sam na tvom mestu bila, ne bih spavala, ne bih jela, samo bih vežbala. Imao si životnu šansu, da si imao dan, tri sata mogao si da se spremiš – poručila je Bekuta, a Marija je stala u odbranu kandidata:

-Nije stvar da se on nije spremao, bio je na probama, dolazio je u Beograd bio je ovde u studiju. Radi se o tome, dečko radi pogrešne stvari već neko vreme i treba vremena da se to popravi sve, treba pet, deset proba.

Kako Boske nije zavšio svoj konentar do kraja, vratio se na takmičarku i upuito joj sve pohvale.

-Ti si dušo moja, bila meni kao bombona, izgled i glas i stas. Tu je samo jedan problem, a to ne neodgovornost tvog mentora koji ti je dao drugu pesmu od Magazina koja sva zvoni. Tebi je glas malo zakoreniji i pored svog truda nisi mogla da otpevaš to – rekao je Boske i pecnuo Milija.

Na kraju su mentori dali zavšne reči, a oboje su imali poruke pordške za svoje kandidate.

-Adile, ja sam rekla sve, smatram da ovim poslom možeš da se baviš. Vedar si, fin, nasmejan, ali imaš mnogo grešaka koje moraš da popraviš. Da li ćeš uzeti nekoga da radiš sa njim, ali se u takmičenje obavezno vrati, mislim da ti ovo mesto – rekla je Marija.

-Ja želim da čestitam Katarini što je uspela da se izbori za baraž. Njoj se desio veliki hendikep, dolaziili su kandidati da radimo zajedno u grupama, ali ona nije. Imali smo neki pogrešno zapisan broj i kada smo je zvali nismo mogli da je dobijemo. Pre tri dana smo se čuli preko Intagrama, obrabrali smo pesme za dvadeset minuta i sama si spremila sve. Mislim da Saša treba da ti da šansu, bila si dobra, nije bilo za šest glasova, ali za pet je bio sigurno – zaključio je Mili.

You might also like