Mirza Pandur i Dejan Dačević – (17. 02.)

i – (17. 02.)

Iako su kandidati u takmičarskom delu osvojili maksimalan broj glasova, žiri nije bio blagonaklon u svojim komentarima.

Viki je smatrala da su podjednako grešili u prvom delu, ali da je Mirza bio bolji u akapeli, dok je Ceca smatrala suprotno, a Ana Bekuta se pitala zbog čega je uopšte glasala.

– Dala sam prednost Mirzi jer sam videla da je Dejana uhvatila panika i trema u baražu i Mirza mi je bio stabilniji. U takmičarkom delu nijedan nije uhvatio moju pažnju, nisam vas faktički ni slušala, ne znam kako su mi ove ruke otišle na tastere, neka sila, glasala sam nekim čudom- priznala je Bekuta kada joj je Popović odbrusio:

– Šta radiš ženo?– nakon čega je dao reč Miliju.

– Slažem se sa Anom apsolutno, meni niko nije bio za šest. U baražu Mirza se zaleteo, imao si i čist falš, Dejan je ipak otepvao tačno i zato njemu prednost– objasnio je Mili, kada je Saša opomenuo članove da budu skoncentrisani na pevanje i ocenjivanje.

Bosanac je pohvalio oba kandidata, a posebno ga je iznenadio Pandurov raspon glasa, ipak njegov favorit u ovom duelu bio je Dačević.

I Đole se složio da se žiri zaleteo kada su u pitanju glasovi jer je smatrao da nisu bili za šest jer su i jedan i drugi imali i dobre i loše momente.

Na kraju, Marija je zaključila da su ovu emisiju otvorili dobri kandidati, a Saša je priznao da je njemu Dejan bio bolji.

You might also like