Sofija Đekić i Šejla Zonić – (20. 04.)

i – (20. 04.)

Potpuno zasluženo, obe su osvojile maksimalan broj glasova te je usledilo natpevavanje.

Ipak, sreća je bila na Šejlinoj strani koja je jednoglasno odnela pobedu zbog čega joj je mentorka Ceca pohitala u zagrljaj.

-Bravo ljubavi moja- sa osmehom je rekla Svetlana, nakon čega su usledili komentari žirija.

-Komotno su mogle da prođu i Šejla i Sofija koja je sjajno pevala. Devojke bile ste stvarno odlične- poručila je Marija Šerifović.

Malo opširniji od svoje koleginice, bio je Đorđe David koji je takođe imao reči hvale za obe takmičarke.

-Za razliku od nekih drugih mentora na mene niko ne može da izvrši uticaj. Sofiji čestitam za pesmu „Zelenooka“, a druga mi iskreno nije legla. U baražu je bilo školski, ali precizno i tačno. Vidi se da si mlada, aždaja te je pojela na keca. Međutim, tvoj autfit, tvoja sigurnost, sve je super. Milina je slušati te, ali i gledati iz kruga u krug- rekao je roker.

Uprkos ozbiljnoj pritivnici, Sofija Đekić se fantastično snašla, kako je istakla Snežana Đurišić.

-Umrla sam uz prvu pesmu, umorila sam se slušajući te jer je preteška pesma i prepuna iznenađenja, razmišljala sam gde ćeš da upadneš. U Cecinoj pesmi sam shvatila ko je ova gospođa aždaja koja tamo sedi (prim.aut Ceca Ražnatović). Svakako ti čestitam Šejla, ti si maestralan pevač i samo napred- poručila je Sneža Zonićevoj, a sličnog stava je bila i Ana Bekuta.

-Sofija me je iznenadila prijatno u pesmi „Zelenooka“, tako ti to leži, kao da si je ti snimila. Prednost sam dala Šejli zbog akapela pevanja. Fali ti malo duše i emocije, mlada si, imaš tek 20 godina. Ne znam Šejli šta da kažem osim bravo curo!- rekla je Ana.

Da su održale standard koji zahteva deveti krug najpopularnijeg šoua, potvrdila je i Viki Miljkvić na koju su Sofija i Šejla ostavile snažan utisak.

-Obe ste sjajne! Šejla standardno dobra, tu nema greške. Sofija fenomenalna takođe, moja zamerka je samo akapela pevanje jer si promašila stil- istakla je Violeta.

I kako to biva, na kraju su dobili reč i mentori koji su sa razlogom bili veoma ponosni.

-Vidite kakav smo divar par Ceca i ja, a one onako. Šalim se, vas dve ste predivan par, uživao sam od prvog do zadnjeg momenta, a Ceca i ja smo onako par- našalio se Milić, a Ceca je dodala:

-Prvo da se zahvalim mojoj koleginici Snežani na divnom komplimentu i kolegama na podršci za Šejlu. Devojke mi smo uživali, čestitam vam. Šejla ljubavi najdivnija, sjajna si bila i bravo!

You might also like