Nađa Mujezinović i Beta Sudar – (13. 04.)

i – (13. 04.)

Iako su obe kandidatkinje imale energične nastupe, žiri se složio da je kod Bete video veći napredak.

– Nađa ti imaš takvu energiju, a mislim da si nam dala samo pedest posto. Moja apsolutna podrška i mesto ti je još uvek ovde. Beta dopalo mi se sve što si otpevala, posebno druga pesma– rekla je Ceca dok je Mili istakao kako je Mujezinovićeva bila van tonaliteta, a Beta iz kruga u krug sve bolja.

Saša Popović primetio je da je Beta vidno smršala od kada se pojavila u takmičenju zbog čega je pitao u čemu je tajna, na šta je takmičarka odgovorila kako je i sama znala da će se bolje osećati mršavija i da je do sada skinula osam kilograma.

Marija se nadovezala na kolege i njihove prethodne komentare.

– Nađa, slažem se sa Cecom, ali nikako da se desi da bude vau i tvoje pevačko znanje doživi vrhunac. Ti sve imaš, ali mora temeljno i polako da se vide greške. Beta, ovo je tvojih najboljih četiti minuta u ovom formatu, bila si odlična– rekla je Šerifovićeva, a Snežana je dodala kako smatra da je kod Nađe problem repertoar.

Ni Đorđe nije krio oduševljenje Sudarovom, a pohvalama se pridružio i Bosanac.

– Beta, prelepa si i sve si lepša i lepša, pevanje je dobro, je sam to od prvog momenta znao. Nađa, ja sam dao Ani Bekuti glas, tebi ne bih dao. Ti ne možeš da izađeš iz kluba, nemoj više pevati narodnjake nikad. Jedino što si napredovala je da si počela da puštaš glas u visinama, ali tanko– objasnio je Boske.

Završnu reč imali su, kao i obićčno, mentori.

– Imaju pravo da im se ne dopada, meni je važnije kako si izašla raspoložena i spremna, greške se dešavaju– istakla je Bekuta.

– Jako sam zadovoljna, hvala kolegama, to zaslužuješ i dopada mi se što napredujemo iz kruga u krug- zaključila je Viki.

You might also like