Mirza Pandur i Miki Sekulovski – (25. 05.) – ČETVRTFINALE

i – (25. 05.) –

Nakon nastupa Miki je odneo pobedu sa samo jednim glasom razlike i tako se plasirao u , dok će Mirza ponovo nastupiti u baražu.

Žiri je u većini bio saglasan u komentarima, dok su se samo sporili oko prve Mirzine pesme i načina na koji je on tu numeru otpevao.

-Meni ste bili za šest, pogotovo ova recitacija. Ovako kako si je izgovorio, a da ti se veruje, to je umeće i talenat. Što se tiče Mikija, razneo si brate – rekao je Mili.

-Sila je rekla sve, a ja bih samo rekao Mirza tešku pesmu iznešes kako treba, drugu onako. Miki, ti si čudo majke mi mile, samo malo artikuliši tekst. Samo da te malo bolje razumemo – dodao je Bosanac.

Viki Miljković ipak nije imala zamerke na pevanje, ali je ipak kod nje presudilo to što je Miki ipak bio moćniji u duelu.

-Miki fantastičan, kada pružiš mnogo, onda se pitaš šta ćeš da pokažeš u sledećem krugu, a ti kad god izađeš pružiš sve. Mirza, takođe si bio fenomenalan, prvu pesmu nisam očekivala od tebe – rekla je Viki.

Marija Šerifović je ipak imala zamerku na odabir Mikijeve druge pesme koja ju je kako je priznala uznemirila.

-Od svega ponuđenog, meni se najviše svidela Mirzina prva pesma. Miki, prva pesma odlučna, druga, ja je ne znam. Vidim samo jednu strašnu matricu koja me stravično uznemirava i ti se dereš. Nije mi bilo ukusno – istakla je Marija, dok se Ana Bekuta saglasila sa njom.

-Miki bio si stvarno silan, ti si dečko bio silan. Mirza, ti si isto silan, ali ću ti reći istinu. Nisi sve izveo u prvoj pesmi, sve si promašio – dodao je Đorđe.

Nakon ovog komentara Mirza je odgovorio Đorđu, a onda je žiri ušao u polemiku, kako je sve izgledalo.

Na kraju su Snežana i Ceca dale svoje komentare i istakle da su takmičari bili baš po onakvi kako su se i dogovorili na probama.

-Mirza, ovolika diskusija sve govori, bio si odličan. Ponosim se sa tobom i Jankom, srećna sam što imam dva sjajna pevača – rekla je Sneža.

-Mirza svaka čast, bravo za ideju, to treba ovoj sceni. Miki, bili smo svesni da smo izabrali izuzetno težak program. Ponosna sam na tebe, svaka ti čast, bravo, bravo, bravo – zaključila je Ceca.

You might also like