Inel Nukić i Samed Dželo – (20. 04.)

Inel i – (20. 04.)

Nakon sjajnih interpretacija usledio je maksimalan broj glasova za oba takmičara te je žiri imao priliku da uživa i u akapela izvođenju.

Ipak, pobedu u ovom duelu odneo je Bosančev takmičar, Samed, koji je u natpevavanju osvojio 5 glasova, dok je Marijin kandidat dobio glas samo od Milija.

-Momci, presimpatični ste i pretalentovani. Kod mene je presudio iako se Samed zbunio što se tiče teksta u drugoj pesmi, ali to se dešava svima, to je blokada. To se dešava i nama iskusnima koji pevamo naše pesme po 20,30 godina. Dešava se i meni da zablokiram pesmu koju sam prevala 3 000 puta, da publiak ne krene a peva sa mnom ne bih mogla da nastavim. Ili krenem da izmišljam tekst (smeh). Samed je zreliji pevač i ima bolju boju glasa, što ne umanjuje Inelovu vrednost koji je sa samo 17 godina jako talentovan. Nije ti gotova mutacija, tako da ćeš ti tek biti fantastičan- rekla je Viki Miljković, a sa njom se potpuno usaglasila Snežana Đurišić:

-Inele, pevao si težak repertoar i dobro si to otpevao, bilo je malih proklizavanja. Mislim da je velika i lepa karijera ispred tebe.

Ništa manji utisak Inel i Samed nisu ostavili na Cecu Ražnatović i Anu Bekutu koje su ih obasipale komplimentima.

-Obojica su čitav studio podigli na noge. Mislila sam da će većina da glasa za Inela, a da ćemo sa Sameda samo Bekuta i ja. Čime vas hrane tamo u Zenici? Svi odlično pevate, neverovatno! (smeh)- našalila se Svetlana, a Bekuta je dodala:

-Inele, tako si dobro pevao obe pesme, stilski onako doterano. S tim da si Radišinu pesmu završio sa Safetovim ukrasima, što je ispalo jako simpatično. Čujem tu tvoju muzikalnost, nemoj da negoduješ kada ti se desi proklizavanje, to je prirodno i mi to ne uzimamo za zlo. Samede, dobar!

Aleksandar Milić Mili je ipak bio malo drugačije stava u odnosu na kolege te je u natepvavanju Inela i Sameda, prednost dao Marijinom kandidatu.

-Moram da kažem da je ne vidim da Inel nema iskustva jer ima 17 godina. Ti si 5 krugova zaredom razneo, sve što si pokazao na ovoj bini je bilo fantastično. Ti si bomba i mislim da si i sad dominirao. Ti si budućnost ovog šoua, ponoviću i sad ono što ponavljam u svakoj emisiji- poručio je Milić.

Svoj sud je dao i Đorđe David čiji komentar je sve nasmejao.

-Vrabac, to što ti prokliza glas, mislim da je deo tvog šarma. Sve što radiš je jako u emotivnom smislu i vidi se tvoja želja, ti ćeš biti zvezda. Sad mi praštaj što sam glasao za Sameda, bio mi je saliveniji. Mislim i da je Mili presudio u jednom trenutku kada je rekao ‘Pogledaj ga ovaj, kao Nikola Tesla koji je propevao' i ja sam se smejao, bukvalno si mi tako izgledao– kroz smeh je rekao Đorđe David.

Na samom kraju, kako to uvek biva reč su dobili mentori Marija Šerifović i Dragan Stojković Bosanac koji su imali samo reči hvale za svoje kandidate.

-Odlični ste momci! Bosketov kandidat zna koliko ga podržavam, ali meni je bolji bio Inel. Zato što je pevao zahtevniji program, sa svojih 17 godina je doneo hrabriju interpretaciju. Govore ti da ti ne zameraju proklizavanje, a upravo ti to zameraju- poručila je Inelova mentorka Marija, a Bosanac je prišao Inelu na sceni i zagrlio ga.

-Dođi ti mali ovamo da ti čestita Dragan. Srbijanac i Dragan Stojković Bosanac (smeh), bravo i živeo! Bravo i za mog momka, ne mogu više da se načestitam- rekao je Stojković, a Saša Popović je imao važnu poruku za sedamnaestogodišnjeg Inela.

-Kada je Inel u pitanju, mislim da je jedini predstavnik iz Bosne koji peva ovaj srbijanski program… Peva on i jedno i drugo, ali nisam još čuo da neko peva tako autentično. Bravo majstore- konstatovao je Sale.

You might also like