Đula Drini i Jelena Prole – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Umesto maksimalnih šest, obe takmičarke dobile su po pet glasova.

-Ništa strašno, će brzo, pri kraju smo emisije- rekla je Ana Bekuta, a Saša Popović pitao Đorđa Davida zašto je glasao, pa isključio tastere.

-Prvo sam glasao za Đulu jer mi je bila apsolutno ubedljivija. U pesmi Ane Bekute je imala intonativno ispadanje, ali je u drugoj ispala. Krenula je sa Stojom maestralno, ali kako je otišla u refren, krenulo je nešto da se dešava loše sa uzumanjem vazduha i ispadanjem. Delovala je nemoćno, greške su krenule da se ređaju i mislim da ovaj duel nije zaslužio da ima 6 glasova- prokomentarisao je Đorđe, a Ana dodala da su obe pevale dobro.

Kako je takmičarka pevala Aninu pesmu, tako je članica žirija dala sebi za pravo da iznese svoj sud i pohvali Drini.

–Đula je moju pesmu otpevala maestralno da drugu nisam morala ni da slušam. Jeste mi izbor malo bio čudan, ali sve je pokazala u prvoj. Ja sam malo bolećiva prema Jeleni Prole, jer je bila moj kandidat- dodala je Ana.

Viki Miljković je prokomentarisala da su obe bile dobre, ali je istakla da je Đula promašila drugu pesmu.

-Stojine pesme uglavnom znam, ali tu nikad nisam čula, a i komplikovana je – dodala je Viki, a Jeleni zamerila na narodnjačkom repertoaru, tvrdeći da joj više pristaje modernijih zvuk.

Dragan Kojić Keba je istakao da nije želeo da glasa, jer takmičarke nisu za maksimalan broj glasova, a zatim je iskritikovao odabir druge pesme Đule Drini.

-Katastrofa, ništa nije valjalo. Đula, tako imaš oscilacije i na tome treba da radiš. Ne znam koji su razlozi- rekao je Keba, a sa njim se složila i Snežana Đurišić koja je javno iskritkovala Đulu.

–Ljuta sam, jer pesma „Godinama“ je zahtevna i treba koncentracija i odlično si otpevala, a onda si unakazila Stojinu pesmu, da li zato što si počela da igraš ili je trema… – istakla je Sneža, ali je takmičarka prekinula.

-Nije bila trema u pitanju već adrenalin- pravdala se Đula.

Aleksandar Milić Mili je prokomentarisao da su ih takmičarke razdrmale, te da su bili na nogama, ali ih je i iskritikovao.

-Mislim da kad kandidat otpeva jednu pesmu dobro, drugu ne, da to nije za prolaz. Obe ste pokazale neverovatnu energiju u pevanju i scenskom nastupu, ali kod druge pesme kod Đule je najbolji bio foršpil– rekao je Mili, dok Dragan Stojković Bosanac nije mogao da veruje šta čuje od kolega.

–Ne znam kako ću da preživim ovaj baraž. Ako ovo nije bilo za šest…Ma, dajte. Vi mrzite muziku, mrzite ove kandidate, mrzite mene koji se najviše trudim ovde. Žali Bože! Deco, bile ste super- rekao je ljutito Bosanac, dok je Marija Šerifović bila zadovoljna kako su se obe takmičarke predstavile.

-Ako je nekome mesto u sledećem krugu, onda ste vas dve– poentirala je Mara na kraju.

You might also like