Beta Sudar i Aleksandra Ivanov – (01. 06.) – POLUFINALE

i – (01. 06.) –

Marijina kandidatkinja Aleksandra u samo startu nasmejala je sve kada je zapevala pesmu „Ludi letnji ples“i izmenila tekst čuvenog hita.

-Dobro veče gledamo polufinale „Zvezda Granda“, pre svega želim da se zahvalim žiriju na svakom komentaru i glasu, a ja se svakako više neću takmičiti, a tebi Sale želim što brži oporavak- izrecitovala je Ivanov.

Kako nalažu pravila usledilo je akapela pevanje koje se, takođe, završilo nerešenim rezultatom te je Saša Popović morao da donese konačnu odluku, koja takmičarka ide direktno u .

-Prelepe, prezgodne, talentovane, uživali smo, bravo devojke- oduševljeno je komentarisala Ceca Ražnatović.

-Kod mene nije odlučivalo akapela pevanje, već regularni deo takmičenja, tako da je za mene Aleksandra bila bolja- dodala je Ana Bekuta.

Dugačijeg stava je bio Đorđe David koji je prednost dao Beti Sudar, dok je Miliju bilo izuzetno drago što će Saša Popović morati da presudi u ovom duelu.

-Sad će Saša morati malo da se muči, ali bez novčića. Moraš da preuzmeš odgovornost – našalio se Milić.

Za razliku od kolega, Dragan Stojković Bosanac nije bio oduševljen duelom Bete i Aleksandre u polufinalu.

-Iako mi je Aleksandra Ivanov bila bolja u regularnom delu pevanja, moram priznati da ste mi bile onako, podosadne i jedna i druga u baražu. je bio, ništa- istakao je Boske.

I dok je Saša Popović razmišljao koja devojka zaslužuje direktan prolazak u finale, Mili se našalio:

-Pa nije teško! Viki ili Marija (smeh), a trebala bi Marija, da mu nogu ne slomi (smeh).

Međutim, Saši nije bilo lako te je sve vreme razmišljao kojoj devojci da da prednost.

-Stvarno ste prelepe i ovo je dokaz da poštujete ovo takmičenje ovakvim nastupima, doterale ste se, lepo ste obučene. Ufff…..- zakukao je Popović.

Mentorke su sve vreme bile kao na iglama i nestrpljivo iščekivale odluku kreativnog direktora „Granda“.

-Želim da kažem i Beti da je tokom celog takmičenja sjajno pevala i da je jedan od najozbiljnijih pop izviđača. Iz kruga u krug si bila sve bolja. Ovako se Viki komentariše tuđi kandidat. Aleksandri hvala što je bila svoja, i kada sam ti govorila da radiš kako hoćeš, ti si radila onako kako ja smatram da treba. Dala si ovom takmičenju nešto što nije suva intepretacija. Kad biste se vas dve spojile dobilo bi se ludilo- rekla je Marija Šerifović.

I taman kad su svi pomslili da će Saša Popović konačno presuditi, to se nije desilo.

-Ja i dalje ne mogu da odlučim, čujem da publika u studiju navija za kandidatkinju broj dva. Stvarno su obe dobre, ali nema šanse da ih obe pustim. Ovo je mnogo teško. Beta je imala neverovatnu transformaciju od septembra, što se Aleksandre tiče, ona je ovde već drugu sezonu. I puštam dalje kandidatkinju…- zastao je Saša, a u sve se umešala čuvena Novka iz publike.

Naime, Novka je navijala za Marijinu takmičarku zbog čega se Viki pobunila.

-Novka, ti protiv mene?!- kroz smeh je dobacila pevačica.

Tenzija je trajala do samog kraja, a Saša je prednost dao Beti Sudar koja se na sceni rasplakala zbog prolaska u finale.

-Želim još jednom da čujem Aleksandrino izvođenje pesme „Ludi letnji ples“ u baražu. Beta je toliko napredovala i odlučio sam da je nagradim prolaskom u finale, zaslužila je- zaključio je Sale, nakon čega su mentorke čestitale svojim takmičarkama.

You might also like