Andrijana Petrušovska i Nikolina Perković – (01. 06.) – POLUFINALE

i – (01. 06.) –

Andrijana je ove subote imala teži repertoar, ali je žiri obe takmičarke nagradio sa maksimalnim brojem glasova, zbog čega je usledilo natpevavanje i preglasavanje.

I Nikolina se potrdila da sa svojim mentorom Đorđem Davidom obezbedi dobar plasman, a to je učinila pop pesmama. Njen nastup možete da pogledate u nastavku.

Usledilo je akapela izvođenje, posle kog je žiri gotovo jednoglasno odlučio da Andrijana Petrušovska ide direktno u .

Ona je od stručnog tima „Granda“ dobila 4 glasa, dok je Nikolina osvojila 2.

-Andrijana ode u finale – rekao je ushićeno Saša Popović, a voditeljka dodala da sad sigurno Makedonija slavi kao što su to na sceni učinili Andrijana i Mili.

-Bilo je tesno – dodao je Popović.

Takmičarka i njen mentor dugo su se grlili i slavili njen direktan prolazak u veliko finale „Zvezda Granda“.

-Meni je bilo jasno kao dan ko ide dalje. Pretežak je bio tvoj program. Stvarno si se potrudila- rekla je Ana Bekuta za Andrijanu, dok je za Nikolinu dodala da je bila slatka, ali da je njena protivnica bila bolja.

-Za nekog moramo da glasamo, sad su samo nijanse u pitanju. Nikolina, bori se u baražu- istakla je Viki Miljković, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da je akapela presudila u njegovom glasanju.

Snežana Đurišić je dodala da su obe takmičarke lepe kao lutke, ali da je za nju takmičarski bila bolja i preciznija Andrijana.

–Dale su dosta toga ovom takmičenju i kada je interpretacija u pitanju, scenski nastup i kostim i čestitke na tome. Andrijana je pevala teži program, a ni Nikolina nije bila loša – prokomentarisala je Marija.

Završnu reč dobili su mentori, a prvi se oglasio Đorđe David koji se Nikolini zahvalio na poslušnosti i verovanju i poželeo joj puno sreće u baražu.

-Mislim da smo zasluženo stigli ovde – rekao je Đorđe, a Mili se zahvalio žiriju i rekao da je za finale sprema nešto neviđeno.

–On je fenomenalan mentor koji se stvarno trudi i bodri nas – zaključila je Petrušovska.

You might also like