Aleksandra Ivanov i Adela Smajlović – (06. 04.)

i – (06. 04.)

Pre nego što je dao reč žiriju, Saša Popović je otkrio kako su Aleksandra Ivanov i Sanja Vučić koja večeras menja Mariju Šerifović išle zajedno u školu što je ona potvrdila i dodala da su bile zajedno u jednom etno sastavu.

Đorđe David prvi je obrazložio svoje viđenje kada je istakao da nijedna nije bila dobra u baladama.

– Aleksandra, falilo je ataka i improvizacije u drugoj pesmi, Adela ti si pored falševa to imala i zato sam ti dao glas– rekao je roker sa kojim se nisu složile Viki i Ceca.

– Mislim da su obe imale prelepu energiju i da su se potrudile. Bile su obe bolje u drugim pesmama ukrasile su ovu scenu svojim izgledom i zato sam glasala za obe– istakla je Ceca, dok je Viki dodala da joj je bila dominantnija Ivanova.

Keba je takođe glasao za Aleksandru koja ga je osvojila drugom pesmom, dok je Adeli zamerio da je bila tonski nestabilna na momente što je koštalo direktnog prolaza.

– Vas dve ste beskrajno šarmantne i devojke i izvođači. Ovo je osmi krug i imate identičan problem, dole ste odlične, a kada odete gore postane naporno i to morate da rešite i nije bilo za šest– objasnio je Mili na šta se nadovezao Bosanac:

– Cure moje, u muzici postoji dinamika, što je tiho i nisko i visoko jako. Aleksandra, bekrajno muzikalna, fantastična da te gledam, ti kao da pevaš u klubu pa da ne bude forte, druga kandidatkinja isto.

Adelina Mentorka pohvalila je svoju kandidatkinju za izvednu i pružila joj podršku za , dok je Sanja Vučić iskazala nezadovoljstvo.

– Ja ne znam da li smo slušali isto pevanje danas, jer Aleksandra pevajući prvu pesmu sama pesma po sebi je muška naravno da neće zvučati isto. To što ste Bosanac rekli za dinamiku mislim da je bilo vrlo prisutno kod njenog pevanja. Što se tiče odmicanja mikrofona, ja to prva radim jer meni je degute da mi neko urla u visokim tonovima. Mislim da je sramota što ona nije dobila sve glasove– sanja

– A jel si producirala nekad?- uzvratio je žestoko Bosanac na šta je Sanja odgovorila da se bavi studijskim poslom i da vrlo dobro poznaje muziku.

Saša Popović pohvalio je obe devojke da su bile dobre i da mu je drago što će ponovo pevati u baražu.

You might also like