Velsan Zulović i Semir Džanković – (17. 06.)

i – (17. 06.)

Prva je glasanje obrazložila Marija Šerifović.

-Kandidatu broj jedan apsolutno nisam dala glas zbog prve pesme, jer zaista to nije dobro savladao. Drugi kandidat je dobio glas da ne ispadne direktno. Sa tobom se nešto dešava! Vidi se stagnacija, odjedanput je nešto krenulo da ti se dešava što mi je žao jer sam imala velika očekivanja od tebe a imam ih i dalje. Ali naprosto ti si taj koji diktira mišljenje o tebi. U prvoj pesmi si bio konstantno visok, druga je bila na silu, a bio si i nizak. Nije selo, nije bila guza na noši – rekla je Marija i apelovala na takmičara da pronađe fokus u baražu.

Ni Ani Bekuti se nisu dopali nastupi.

-Nije svakom ni dato da izdrži teret i pritisak u takmičenju. Neki ljudi popuste. Semire, sve je bilo neuštimovano. Šta se to u vama desi da tih 5 minuta ne iskoristite – pitala je Bekuta.

Kandidat Semir Džanković dao je svoje obrazloženje zbog lošeg nastupa.

-Nisam spavao sve ukupno 3 sata. Možda je to briga, odgovornost, ne znam ni sam – objasnio je takmičar, a Bekuta je dodala da je izgledalo kao da nije ni navežbao repertoar.

-Kod Velsana mi se dopao Miligram, ali pošto je prva pesma bila skandalozna nisi dobio glas – rekla je Bekuta.

Aleksandar Milić Mili imao je svoje objašnjenje:

-Pevaš moju pesmu i dolaziš iz moje tazbine, morao si da dobiješ od mene glas – poručio je Mili prvom kaniddatu.

-Šalu na stranu, glasao sam jer sam video da imaš 2 glasa a svidela mi se tvoja energija – rekao je Mili prvom kandidatu, dok je drugom takmičarau našao niz zamerki u refrenu.

Viki Miljković konstatovala je da je u studiju zavladala neka čudna energija.

-Svi se slažemo da kod Velsana prva pesma nije zvučala nikako. Dobio je moj glas zbog druge pesme, a što se tiče drugog kanididata slažem se da nije za 6, ali nije ni za 3 glasa. To nije pravedno ali je tačno da čoveku nije dan – objasnila je Viki.

Snežana Đurišić bila je iznenađena lošim pevanjem i nije želela da govori o tome.

-Ne mogu da shvatim kako se dešava da vi kako idete iz kola u kolo bivate sve lošiji. Ne znam da li je to uzbuđenje ili nesigurnost pa ne možete da spavate uoči takmičenja. Stvarno je velika šteta da dođete do četvrtfinala i onda nastupite ovde gore nego u svim prethodnim krugovima. Strašno je da vam u ovom momentu dajemo glas za spas – rekla je Snežana, a i Dragan Stojković Bosanac nije imao dobro mišljenje o nastupima kandidata.

-Velsane, ceo Hemburg je navalio na mene da ti dam glas, ali ne vredi. Kod tebe je suštinski problem nedostatak ideje za izbor pesama. I to je kraj. Boje da si pevao svojim glasom. Kakva Luisova verzija, to je Luis otpevao da ima za tezge. Ali to je problem tvog mentora sa kojim ne govorim – rekao je Boske i naglasio:

-Onaj ko vozi formulu i prođe onu rampicu taj je prošao. Ti si vozio lepo sve krugove i na kraju u banderu. Ne može. Šteta je da si toliko bio odgovoran prema sebi i svojoj saveti i da nisi spavao. Što nisi uzeo apaurin, sašaurin za spavanje.

Završnu reč su imali mentori, a Đorđe David je ovog puta apsolutno uvažio mišljenje žirija.

-Uradili smo kao što je Lusi otpevao u lajvu na jednoj televiziji i da idemo na emociju, ali očigledno da smo u banderu – rekao je Đorđe i naglasio da mnu veoma znači što je Mili dao glas njegovom kaniddatu, jer je izvodio pesmu koju je on napravio.

Mentor drugog kandidata Ceca Ražnatović nije se slagala sa mišljenjem žirija.

-To nije bilo tako loše kako se komentariše. želim da poslušam snimak pa da budem sigurna u interpretaciju. Strašn o je da se vi borite kao dva formirana pevača za opstanak. Mislim da to nije realno i da vi to ne zaslužujete – rekla je Ceca i poželela uspeh svom kandidatu u baražu.

You might also like