Vanja Vrećo i Valentina Cvetković – (21. 10.)

i – (21. 10.)

Vanjin muž je u emisiji otkrio da je poznati pevač rođak njegovoj supruzi, ali da joj nije pomogao oko takmičenja, dok je Saša Popović još ranije naslutio da su Vanja i Božo u srodstvu.

-Od 48 devojka koja sam ove sezone kastingovao, samo 5 devojaka su se prijavile online, a Vanja je jedna od njih. Znao sam da imaš veze sa Božom Vrećom – rekao je Popović na početku, nakon čega je usledilo glasanja stručnog tima koje je presudilo u Valentininu korist.

-Valentina se godinama takmiči kod nas. Po ovom rezultatu bih mogao odmah da je pustim, ali ja ću da izjednačim. Nekako mi je Vanja simpatična, pa će Mili da odluči koga će da zadrži u svom timu – rekao je Popović.

Ceca Ražnatović je istakla da joj je Valentina u ovom duelu bila stabilnija i uvežbanija i da joj je zbog toga dala prednost, dok je Vanji uputila par zamerki.

-Vanja je trebalo samo da bude tačna ali mislim da obe mogu za pola tona više, da bi tad bile sigurnije – dodala je, a Saša je pohvalio kako je navežbala da prokomentariše kandidate za tačno 30 sekundi, na šta je Marija Šerifović odbrusila:

–Šta će? Uterao si nam stravu u koske.

Marija je pohvalila Valentinin nastup i dodala da je ovo bilo jedno od boljih njenih pojavljivanja, dok je Vanju iskritikovala.

–Bilo je nesigurno, znaš da pevaš, imaš prelep vibrato, ali moraš da se stabilizuješ – dodala je Marija.

Valentinin nastup pogledajte u videu.

Viki je zamerila Popoviću da joj nije dovoljno 30 sekundi za objašnjenje, već da joj treba minimum 65. Ipak, tokom izlaganja dobila je signal od Saše da završi sa komentarisanjem.

-Šta znači to? Pa ja nisam ni pola rekla – poručila je ljutito Viki, ali se Popović nije obazirao, već je reč dao Draganu Stojkoviću Bosancu kog su prekinule Marija i Viki.

Sašu je zanimalo zašto pričaju dok drugi komentarišu, a Marija je odbrusila:

-Edukujem je kako bi bila produktivna za 30 sekundi!

Ipak, Viki je istaka da za nju to Popovićevo pravilo ne važi i da ga ona neće poštovati.

Snežana Đurišić prokomentarisala je da je druga kandidatkinja bila bolja, ali nije krila simpatije ni prema Vanji.

–Ti si pevačica koja ima sve elemente da bude dobra, ali ih večeras nisi dobro iskombinovala – dodala je Sneža, dok je Đorđe David rekao da je bila nesigurna i zbunjena.

Saša je upitao Mariju da li bi trebalo da poveća minutažu za komentarisanje kandidata, na šta je Viki ponovo burno reagovala. Šta se izdesašavalo i zašto joj je Popović rekao da vežba na Tašketu, pogledajte u videu.

Mentor Aleksandar Milić Mili bio je ponosan na nekadašnju mentorku za koju je imao samo reči hvale. Logično, nju je i izabrao za kandidatkinju koja ide dalje.

You might also like