Sanela Hasić i Sara Milivojević – (29. 04.)

i – (29. 04.)

Iako je delovalo da je situacija veoma jasna i da Sanela ide u , pojedini članovi žirija je nisu štedeli.

Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasanjem svojih kolega, smatrajući da je njena kandidatkinja oštećena, prva je dobila reč Viki Miljković koja jedina nije glasala za Saru.

-Nisam dala glas jer mi se nije dopalo. Prva pesma je pogrešan odabir za tebe, pitala sam se kako si do ovog kruga došla?! Mislila sam da će druga biti bolja, ali ne…Ne znam šta je žiriju danas. Ovde su dvostruki i trostruki aršini- objasnila je Viki i dodala da ima pravo da glasa kako smatra da treba.

Dragan Stojković Bosanac je otkrio da je na probi slušao obe takmičarke i da su bile odlične, što ne može da kaže za ono što su na sceni pokazale.

-Pusti probu – dobacio mu je Saša Popović, a Đorđe David se kroz osmeh nadovezao:

–Čovek nikad nije bio na probi!

Za Sanelu je rekao da je ovo njeno najgore izdanje i da vrlo dobro zna da odlično peva, ali da joj se večeras dogodio kiks.

On je objasnio da su obe kandidatkinje grešile večeras, ali da su vizuelno odlično izgledale na sceni. Ipak, morao je nešto da dobaci svojim kolegama i ponovo zatražio reč.

-Zamolio bih Popovića da ne skače kao gumeni zec. Ja ne glasam ne obraćajući na ishod glasanja mojim kandidatima. Ima dva ali vredna. Popoviću, brini se malo i oko mojih kandidata- istakao je Stojković, a Popovića je najviše zanimalo zašto je naružio Sanelu i još joj dao glas.

–Ona je moja i imam prava da je kritikujem – odgovorio je Boske, a Popović ljutito konstatovao:

-Ako si ti normalan… Ja bih za Sanelu glasao i volim što je dobila šest glasova, a da daš glas, a da je ovako naružiš, ma daj!

Bosanca je to izbacilo iz takta, te je upitao Sanelu kako je ona doživela njegovu kritiku, na šta je odgovorila da je razumela da je samo pogrešan izbor pesama u pitanju.

-Sad ću ti reći nešto. Možda sam ja gumeni zec, ali ti si jedan plastični matorac– odbrusio je Saša Bosancu.

I Marija Šerifović se delimično složila sa Bosančevim mišljenjem. Ona je opravdala svoj glas za Sanelu za koju tvrdi da je u prethodnim krugovima za nijansu bila bolja.

-Meni je ovo bilo ili za 5:5 ili za 6:6. Sanela je dobila moj glas samo zato što znam da postoji jedna Sanela koja odlično peva, ali je ovo večeras bilo odsutno. Ali kvalitet treba podržati – istakao je Aleksandar Milić Mili.

Za kraj, reč su dobili mentorke koji su, uprkos kritikama, večeras bile ponosne na svoje kandidatkinje.

–Greškice se dešavaju, tu su da se ispravljaju. Hvala žiriju na podršci- rekla je Ceca, a Ana dodala:

–Meni je žao što jedan član žirija ne razume našu priču. Ja sam kriva što joj nisam odredila pravi tonalitet u drugoj pesmi. Sara je divan umetnik i sve pohvale za nju.

You might also like