Sanela Hasić i Amna Jusić – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Prva je svoj sud dala Snežana Đurišić koja je pohvalila Cecinu kandidatkinju.

– Sanela meni se sviđa kako ti pevaš, posebno pesme Dragane Mirković, bilo je malo greščica, malo vibrato je usporen ali to može da se sredi– rekla je Đurišićka, kada je Ceca zatražila reč kako bi opravdala svoju takmičarku koja je večeras pevala pod stresom usled lošeg zdravstvenog stanja.

– Ja sam dao obema glas. Nije mi bilo po volji, ali ajde da ne kvarimo ovako divan dan. Sanela, nema veze. „Pristajem na sve“, ti si bila sve vreme iza ,kao da si iz Vojvodine sad si dobila moj glas, sledeći put vodi računa. Nemoj pevati ako si bolesna. Druga pesma, nigde one trojke da naglasiš na kraju. Amna, ti si pevala van intonacije skoro celu drugu pesmu. Šta je bilo, mogu da pretpostavim, ali dao sam glas u ime vaših prošlih nastupa, ali vas čeka i tu ću biti rigorozan– jasan je bio Bosanac, koji je svojim stavom izrevoltirao Viki.

– Ne razumem one koji daju glasove i posle ih nakrpe. Devojka prošla direktno, neka ti je sa srećom lutko. Amna, nije bilo savršeno, ali nije ni za tri, mogao je još jedan ili dva glasa– kratko je prokomentarisala Miljkovićeva.

Ana Bekuta nadovezala se na Viletin stav i istakla kako Marijina kandidatkinja nije bila za pet glasova jer nije dobro izabrala pesme i da je delovala bezvoljno, dok je za Hasićevu imala veliki kompliment.

– Sanela, ja ću uvek glasati za tebe i navijam za tebe zato što neguješ jedan repertoar i ne odustaješ od njega. Ti si maltene jedina devojka koja to neguje i samo tako nastavi– bodrila je Bekuta.

Mili se našalio na račun Bosanca koji je prethodno u svom stilu u i taktovima pokušao da objasni kandidatkinjama šta nije valjalo, rekavši da se slaže sa njim, dok je pohvalio Amnu kojoj je dao glas i za koju tvrdi da izgleda zavodnički na sceni.

Đorđe David upitao je Amnu da li ima krajnike, a kada je ona potvrdila da ih ima on je ostakao kako je to razlog zbog toga što njen glas ne može da dođe do izražaja, što je Saša Popović negodovao sa čim su se složili i ostali članovi žirija.

Završnu reč imale su njihove mentorke.

– Sanela bravo, sve čestitke. Amna, meni je drago što smo te izmestili iz pozicije u kojoj pevaš i to je koštalo možda falševa, tako da se rebalansiraj za – rekla je Marija, dok je Ceca svojoj kandidatkinji kratko poručila- Bravo.

You might also like