Rijad Rahmanović i Danijel Stojičić – (28. 10.)

i – (28. 10.)

Kada se nastup završio, Saša je kritikovao Rijada zbog toga što mu niko nije došao u podršku, a on je priznao da mu je supruga u drugom stanju i da će se poroditi uskoro.

-Žena je bila prošli put, ali ona malo ne voli kamere, tako da nije htela da bude tu. Trudna je, u novembru ću postati otac – rekao je takmičar.

Onda je žiri dao svoj sud, a na kraju je Rijad odneo ubedljivu pobedu sa 7:0, dok će Danijel pevati ponovo u baražu.

Kako je Danijel nekada bio u timu Marije Šerifović, ona je prva dala svoj komentar za njegovo večerašnje pevanje.

-Viki i Rijad imaju odličnu konekciju, ja to poštujem, samo nastavite dalje. Danijele, ti si meni večeras bio bolji, ja sam prvi put večeras išla protiv svoje volje, kako bi se ispoštovala tradicija i nastavila saradnja. Ali Rijade sa tobom nešto nije u redu, ti meni ne pevaš bolje, a vremenom treba da bude bolje, fraba ti se isto menja – rekla je Marija.

Mili je priznao da je glasao za Rijada jer mu je kako je rekao Viki probila mozak da glasa za njega, ali se naravno našalio i pohvalio takmičara broj jedan.

Ceca je dala glas kuminom takmičaru i priznala da priželjkuje Danijela u njenom timu nakon baraža.

-Meni je bilo jako teško da se odlučim večeras. Rijade, super ti ideš kod Viki, a Danijel može da dođe kod mene – kazala je Ceca.

-Meni je Rijad bio dobar, ali zamalo da ne glasam jer nije znao tekst prve pesme. Ne kaže se u tekstu ne svijajte, nego ne pevajte – rekao je Boske, a onda je nastala prava bura oko teksta pesme.

Kako bi malo smirila strasti, Ceca je ustala i poljubila Bosnaca, koji je nakon toga ozario, pa priznao da zna tekst pesme i da se samo šali.

Snežana i Ana su nakon toga pohvalile oba takmičara i poželele su Danijelu da se malo probudi kako bi bio još bolji, dok je Đorđe poželeo da Danijel nakon baraža dođe kod njega u tim.

Na kraju je Viki dala završnu reč, pa je zamerila kolegama koji su dali glas Rijadu, a imali su zamerke na njegovo pevanje.

-Danijele, žao mi je što nisam mogla nekako obojicu da zadržim, ali se nadam da ćeš nekakvom raspodelom doći kod mene. Što se tiče Rijada, možda je i napravio neku grešku. Kada oni znaju da je Rijad kod mene dugo, oni počne to da ruše, ako je ispao malo iz ritma, oni od komarca prave magarca – zaključila je Viki besno.

You might also like