Petar Bulatović i Perica Veljković – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Momci su dali svoj maskimum tokom nastupa, pa se ovaj dulet završio u tako što oba takmičara idu u . Malu prednost je dobio Perica koji je osvojio pet glasova, dok je Petar dobio četiri glasa od žirija. Ceca se odmah pobunila, pa je priznala da ne može da veruje da njen takmičar nije dobio svih šet glasova jer zaslužuje to.

Kada se nastup završio, obratio se Voja iz bekstejdža, a među podrškom bila je i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Andreana Čekić koja je došla kao pratnja Perici Vasiću. Saša je ostao iznenađen kada je ugledao pevačicu, pa je priznao da mu je drago što je došla večeras.

-Pa gde si Andreana? Znaš koliko dugo te nisam video, ja te samo viđam sada po televizijama – rekao je Saša, a ona je odgovorila:

-Ja ću onda da dođem češće.

Upoznali smo večeras prvi put i Peričinu mamu Silavnu, koja je priznala da je ona zadužena za njegov stalnig tokom takmičenja, a večerašnji odabir je posebno oduševio žiri.

Nakon ovoga žiri je prešao na komentare, pa je izneo pohvale i kritike na račun oba takmičara.

-Bila sam u klinču sa Svetlanom, ali tvrdim i stojim iza svog mišljenja koje ću reći. Petre, ne može sa 17. godina da se peva ovakav repertoar i ne može verzija Saše Matića umesto Duška Kuliša. To je prvi faul, a drugi je bio kod druge pesme, meni je važno da pevač krene pesme od početka do kraja kako treba. Ima kod tebe materijala, takmiči se kali se. Što se tiče Perice, umalo da ne glasam za njega, Ceca me je podstelila- rekla je Ana, a Ceca se odah naovezala:

-Boga ti, smak sveta da ne glasaš za Pericu, ja te podsetila, a ti mom takmičaru nisi mom dala glas. Niste normalni, smatram da ste gluvi, strašno. Bosanac, ti si moje razočarenje- rekla je Ceca ljutito.

Nakon kratke polemike, tamičarima se obratio Bosanac i priznao da večeras nisu ostavili poseban utisak na njega.

-Ja ne znam smem li išta reći? Da budemo jasni, nije to bio toliki napredak od prošlog puta. Jeste napredovao Perica, ali druga pesma te je oduvali. Što je tiče Petra, ova prva pesma pokazala je da ti možeš da pevaš narodnjake, ali pored svih faulova, mislim da je ovo sasvim realno – kazao je kompozitor.

Viki je priznala je Petar trebao da dobine šest glasova, a Pericu je pohvalila u prvoj pesmi. Ostali članovi žirija su imali slična mišljenja kada su u pitanju greške i dobre stvari kod oba takmičara.

Posle polemike žirija, mentorke su dale zavšne reči, jedna je bila zadovoljna, dok je druga bila besna kao ris na kolege.

-Perice imaš dobru pesmu, pokako samo, pa ćemo videti – rekla je Marija, dok je Ceca i dalje ostala ljuta na žiri, pa im se žestoko obratila:

-Neću da trošim reči, ovo dete je trebalo da ima šest glasova, ali čućemo u snimku. Narod mi je svedok, izdajnici.

You might also like