Perica Veljković – Moje pravilo i Maskara – (05. 11.)

– Moje pravilo i Maskara – (05. 11.)

Saša Popović zamolio je uključenje bekstejdža zbog čega su se u studiju mnogi obradovali. Naime, otac kandidata jeste kolega članova žirija, čuveni violinista Perica Vasić, koji je izgleda imao veću tremu od tek punoletnog sina.

-Velika je trema jer niko u familiji u zadnjih 100 godina nije znao da peva osim dede- rekao je Vasić što je izazvalo lavinu smehu.

Međutim, Viki Miljković ostala je zatečena robinskim odnosima u njihovoj familiji pa zbunjeno pitala:

–Kako sin kad si ti Perice Vasić a ovaj mali je Veljković?

–Pa nije hteo odmah da se takmiči pod tim prezimenom da ne bude da ima neku protekciju i da mu je tata poznat muzičar, ali sad pošto je prošao promeniće u Vasić- objasnio je muzičar i ponovo nasmejao žiri.

Saša Popović tada je otkrio da je Perica u Grand produkciji od samog početka pa ga pohvalio da je on verovatno najbolji violinista ne samo kod nas nego širom sveta. A kada se lopta konačno vratila kod Perice juniora u ruke, on je odlučio da otkrije istinu oko promene prezimena.

Upamćen po svađi sa Lukasom, a sad mu žiri održao bukvicu: „Nemam ja živaca da ispravljam krive Drine“

–Moja odluka je bila za prezime, pa videćemo kako ću se ubuduće predstavljati. Inače je Veljković prezime moje majke, jer se ona i tata nikada nisu venčali osim u crkvi, ali zajedno su i živimo zajedno svi- objasio je takmičar a zatim doneo odluku kog će mentora izabrati.

-Mariju biram– rekao je Perica, a zatim se oglasila i buduća mentorka.

–Pre dvadesetak dana ja na aerodromu i sretnem Pericu seniora, tatu, i on mi priđe onako tiho kakav je inače čovek i kaže mi: “Onaj moj mali hoće nešto da peva ali daj mu glas samo ako stvarno zna nešto da peva“. Ja kažem: “Pa dobro Perice, daću mu glas ali šta je problem je l' ne zna da peva?“, a on mi odgovori: “Ma zna bre nego mnogo ti trileri treba mu neko malo da ga uštroji“. Tako da Perice na pravom si mestu!– rekla je Šerifovićeva.

Ali, i Bosanac koji Perici nije dao glas imao je šta da doda.

–Da si ostavio Vasić prezime ja bih ti dao glas! Tata je trebalo da me okrene na telefon, jer ja sam svirao sa njim- našalio se Boske.

You might also like