Nenad Kostov i Rajo Simonović – (17. 06.)

i – (17. 06.)

Dragan Stojković Bosanac prvi je prokomentarisao svoje glasove.

-To bi bilo to. Rajo, sad si dobio 6, mislim da ti je dosta. Ne bi valjalo da je više, ali boga mi, „Tanko, tanko, Tankosava“– rekao je Boske, i potom se obratio prvom kandidatu:

-Dao sam ti glas zbog odela, ali zvučao si mi kao da ste i ti i matrica bili oktavu više, sve tanko gore, k'o liliputanci. Možeš li ti pustiti malo taj glas – rekao je Boske i izvinio se takmičarevoj mentorki Ceci.

Marija Šerifović istakla je da je drugi takmičar bio skoncentrisan, dok prvi nije bio na visini zadatka.

-Kandidat broj jedan, tanko! Neubedljivo. Svaki krug je to nešto slično. Nema nikakvog skoka osim što fantastično izgledaš i divno se ponašaš na sceni. MOžda je tvoja nesreća što si pevao pored kaniddata čija je farba u glasu bila dominantna, a ti si bio malo kao crtani film – rekla je Marija.

Aleksandar Milić Mili objasnio je svoj glas koji je dao drugom takmičaru.

-Nekako sam uporedio šta je stiglo do nas i odlučio da Raji dam prednost. Nekako je i farba i muzika bila dominantna kod drugog kandidata koji je uzeo baš dve teške pesme večeras – rekao je Mili, ali se Boske nije slagao sa njegovim mišljenjem.

-Mili, nisu teške pesme, teški su pevači. Oni su doneli te pesme koje su lagane – prekinuo je Boske Milija, na šta je ovaj upitao:

-Jel' to neki običaj da kad ja krenem rečenicu da je neko drugi završava?

Saša Popović je izneo svoj sud:

-Mene Nenad podseća na Đoletovog kandidata iz prošle sezone Stefana Tomića. Sećate se njega sa ionim mimikama. Isto je bilo sve dobro, prolazio je a kada je došlo nestala je ta neka energija, neko ludilo.

Neko iz žirija je dobacio da je tog kandidata upropastio Đorđe David, pa je roker reagovao:

-Nije to, nego je bilo mnogo da je prošlo četvoro mojih kandidata. Inače, celu vašu prvu pesmu oni su vrištali od smeha ovde i ništa nisu čuli tako da njihove kritike nemoj uopšte da uzimaš za ozbiljno.

Ovo je izazvalo komešanje, ali je Đorđe nastavio:

-Na svoj način si otpevao ali je bilo dobro, dok je druga pesma možda bila malo spuštenija energetski, ne znam iz kog razloga ali smatram da je trebalo da dobiješ još jedan glas – poručio je Đorđe prvom kandidatu.

Bosanac je nešto dobacivao Đorđu koji je ponovo reagovao:

-Boske mi dobacuje ovde za jedan dolar i pita me da li mi je to Viki dala. Ne, to si mi ti dao na početku sezone. Njoj daju po 100 dolara.

Boske je odgovorio kako voli da broji.

-Mene ušuškava kada brojim – dodao je Bosanac.

Ana Bekuta nije skrivala razočaranje nastupom prvog kaniddata.

-Ja i kada pričam ja pustim antenu i slušam pevače. Nenade, ti kada budeš počeo da pevaš iz stomaka to će biti ono pravo, daj propevaj čoveče da čujemo taj glas. Ti i kad govoriš radiš to iz nekog off-a. Daj pusti taj glas, ozbiljno ti kažem – rekla je Ana prvom takmičaru i potom čestitala drugom kandidatu koji je prošao u polufinale.

Viki Miljković imala je slično mišljenje kao i ostali članovi žirija, pa su se na kraju obratili mentori.

Snežana Đurišić čestitala je svom takmičaru, dok Ceca nije bila zadovoljna komentarima žirija

-Pevao si lepo i tačno, izgledao si fenomenalno. Žiri je to osakatio! Srećno u baražu – poručila je Ceca.

You might also like