Mitko Georgievski – Jedra i Vo kosi da ti spijam – (12. 11.)

– Jedra i Vo kosi da ti spijam – (12. 11.)

Na samom početku njegovog izvođenja „Jedra“ od Saše Kovačevića, žiri ga je pomno slušao. Dok je mladi Makedonac pevao, sve vreme je izbegavao poglede ka sudijskim stolicama. Mitko je krenuo sa drugom pesmom „Vo kosi da ti spijam“ od Tošeta Proeskog.

–Mnogo je nisko– prokomentarisala je Ceca.

Očigledno je trema učinila svoje pa je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida.

-Imamo dva panika i jedno da, predpostavljam da je Đole dao glas da bi pitao nešto– rekao je Saša.

–Pa da, želeo sam kažem ljudima koji se pojavljuju ovde, pojavljujete se u dve varijante. Prva varijanta je da fascinirate žiri nekim teškim pesmama koje vas deklasiraju potpuno, a druga varijanta je da vas trema ubije. Dao sam ti glas jer imam dobru asocijaciju kada je u pitanju Makedonija i nisam mogao iz nekih svojih emotivnih razloga da ne lupim u taster. Ja samo ne kapiram da vi ne kapirate da mi ovde sedimo da bi smo dobili ljude sa kojima ćemo da radimo. Mislim da imaš štofa ali te trema unakazila– izneo je svoje mišljenje David. Mili se isti složio sa svojim kolegom.

–Pevaš li negde?– pitala je Marija.

–Da po Ohridskim lokalima, zajedno sa gitarom je drugačije– odgovorio je Mitko.

–Izgledaš egzotično o lepo si se obukao, ali si pevao sebi kao da nisi pevao nama i milionima ljudi– rekla mu je Marija.

–Nemoj da kriviš glavu dok pevaš, neće da izađe iz tebe ono što bi ti hteo, to sam primetila– posavetovala ga je Snežana.

Nažalost Mitko se vraća za Ohrid bez daljeg takmičenja.

You might also like