Milan Bukilić i Nikolina Milosavljević – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Uprkos propozicijama da idu na preglasavanje, Saša Popović je bez oklevanja odlučio da pošalje oboje direktno u četvrti krug i dao reč Viki Miljković koju je ovaj duel oduševio.

– Bili ste fenomenalni, jako lep početak emisije. Nikolina pevala si moju pesmu i otpevala si je do sada najbolje u takmičenju. Iz kruga u krug si sve bolja i bolja. Milane, prelepa energija, mnogi si simpatičan, imaš dobar izraz i svaka čast- rekla je Violeta.

Saša se našalio kako je Milan smršao 200 grama, nakon čega je Đole otkrio pravu istinu.

– On je do sada oslabio 15 kila. Izgledao je kao guma od traktora 533, sada već poprima izgled čoveka– kazao je mentor.

Marija je rekla kako su oba kandidata bila dobra i Đoletovom kandidatu je dala jedan savet.

– Ja vidim da si ti neki čovek koji se u duši oseća kao da ima 54 godine, barem takvu energiju emituješ, nađi način da iz tebe izađe neko vedro biće koje ima 26 godina. Osećam se kao da treba da izađe Boki Milošević tu da svira. To je najdobronamerniji način– smatrala je Šerifovićeva.

Ostatak žirija se odmah pobunio na pomen godina, ali ona se odmah izvukla i rekla kako njene kolege kolege koje su u tim godinama nemaju tu enrgiju jer da je imaju ne bi bile tu.

Popović je odlučio da zaustavi komentare žirija i pređe na mentore.

– Ovo što je Mara rekla definitivno stoji, i ti ćeš u sledećem krugu morati da pevaš dve brze pesme i da te obučem na najluđu moguću varijantu– obećao je David.

Snežana je stala u odbranu kandidata čiji je stajling sporan i opravdala ga kako se tako oblači jer je u procesu gubljenja kilograma,sa čim su se složili Mili i Ceca što je izrevoltiralo Mariju.

– Kad je ovo vrh? Jel neko u Milanu ovo nosi, jel neko u Parizu ovo nosi? Ne nosi, možda u Veneciji kada se maskiraju– odbrusila je Šerifovićeva i završila ovu polemiku.

Na kraju, Ceca je čestitala kandidatima, a posebno svojoj takmičarki na koju je ponosna.

You might also like