Marija Previšić i Milolad Petrović – (15. 04.)

i – (15. 04.)

Za večerasnji nastup Marija je odabrala pesme „Idemo dalje“ i „Srećo reci“, dok je Milorad odabrao numere „Živi moje milo“ i „Svi me poznaju“.

U ovom trenutku Bosančeva takmičarka ima malu prednost sa pet glasova, dok je Milijev takmičar osvojio glas manje i oboje će ponovo pevati u baražu.

-Neumnjanka je večeras bila bolja, prva pesma je bila dobra, u drugoj si se malo pogubila, ali sam ti dala glas. Milorade, ne zna šta ti se desilo, kada si video da ti je krenulo po zlu bio si sve gori, imao si ranije bolje nastupe -rekla je Viki.

Za razliku od nje, Đorđe David je dao svoj glas Miloradu, dok je rekao da su za takmičarku ove pesme pretežak izbor.

-Tebi sam dao glas zbog druge pesme, prva nije bila dobra, ali si mi u drugoj bio nekako prisutan. Broj jedan mislim da su ove pesme teške za tebe, nisi sve uspela da izvedeš kako trebe – dodao je David.

-Što se takmičarke tiče, ti imaš 20. godina, vidi se da se trudiš i da se boriš na sceni, ja sam ti dala glas jer mislim da zaslužuješ. Što se kandidata broj dva tiče, ti dete znaš da pevaš, ima tu i viška, ali dobro je da ima pa može da se seče – dodala je Ceca.

Marija je dodala da ovo nije bilo tako loše večeras, pa je otkrila da Milorad ima jedan problem jer je falset pevač pa mu je teško odabrati pesme za takmičenje.

-Apelujem Milorade i na tebe i na brata koji je bio kod mene u timu, uzmite nekog profesora pevanja i hitno izađite iz falseta – kazala je Marija.

-Mislim da je Marija zaslužila direktan prolaz dalje bila si odlična. Milorade, meni ni smetao taj falset, ja sam ovde i pisala reči gde je bilo falša. Meni smeta to što gledaš u pod, nisi nas pogledao, samo si dva ti puta pogledao u mentora- Ovo je tvoj manir, gde ti misliš da pevaš danas, a da gledaš u pod? Moraš to da promeniš nisi me pogledao ne znam da li se plašiš mene – dodala je Bekuta, dok je Saša dobacio da se možda takmičar i plaši jer sa šerirom i naočarima izgleda kao učiteljica.

Na kraju si mentori dali svoj sud, ali je Bosanac bio ljut na kolege jer smatra da je Marija morala da dobije ne šest nego sedam glasova.

-Ti si se izborila, čisto si pevala, doći ovako skockana i tako pevati. Prešla si 700 kilometara, došla si skockana, pevala si jako čisto, to je bilo za sedam glasva, ali imaš moj glas i ne boj se dušo – rekao je ljutito Boske.

-Milorade, Ana i Sneža su ti rekle sve zaista, ako gledaš u pod ne može glas da se otvori zaista – dodao je Mili, Saša i Bosanac su ga poljubili u glavu nakon izlaganja.

You might also like