Ksenija Tanu i Viktorija Lučić – (15. 04.)

i Viktorija Lučić – (15. 04.)

Ksenijina mentorka Marija nije krila ponos, kao ni Ceca koja je vredno vežbala sa talentovanom Viktorijom čiji pevački napredak nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naravno, konačna odluka bila je na Saši Popoviću koji je prvo želeo da čuje mišljenje stručnog žirija.

-Ugledaj se na Kseniju Viki, vidiš kakav ona ima izgovor srpskog jezika- našalio se Popović s obzirom da je devojka iz Belorusije.

-Mislim da si danas nadrljao! Danas je dan D, neću te pustiti! A šta to fali mom izgovoru??- nije mu ostala dužna Violeta.

Ipak, Sale se samo našalio te je Viki nastavila sa komentarisanjem takmičarki.

-Devojke izgledate fenomenalno. Mislim da mom akcentu ne fali ništa, pričam onako da me ceo svet razume, osim Saše Popovića, on je uvek mimo sveta. Ksenija, prva pesma je bila jako lepa i to kako si pripremila ovaj filmić baš mi je bilo emotivno. Ostavila si jako lep utisak na mene i uspela si da privučeš pažnju celog žirija, a i publike. To je cilj jer mnogo vas ovde lepo peva ali ne privuče pažnju. Druga pesma mi se nije dopala, bilo je falša i netačnih tonova. Viktorija mi je bila bolja u drugoj pesmi, ali nekako kompletnija u obe- detaljnije objasnila Viki.

Gotovo istog stava što se tiče obe kandidatkinje bila je i Ana Bekuta.

-Prva pesma je kod Ksenije bila odlična, ali od druge me je zabolela glava. Imaš li onaj jedan aspirin? Treba sputati tu tvoju energiju, mnogoje šalješ. To je super, ali bi bilo divno da umeš da svedeš na jednu meru koja bi prijala ušima. Što se Viktorije tiče divno si pevala drugu pesmu. Bilo je greškica ali neću o njima, želim da prođete obe jer ste divne cure koje su za ovo takmičenje- istakla je pevačica.

Ipak, po mišljenju Đorđa Davida prva numera „Ne otkrekajutsya lubja“ koju je izvela Beloruskinja nije bila otpevana savršeno kao što su njegove kolege to smatrale.

–Ja poznajem tu materiju, morala si tu da tražiš tvoj pevački izraz,. Meni se tvoja energija nenormalno dopada, ali ove fraze mi nisu bile dobre. Mislim da je ovo tvoj najlošiji krug ali ako uzmemo u obzir šta si nam do sada sve pokazala ja sam ti dao glas bez dvoumljenja- rekao je Đole koji je pak za Cecinu takmičarku tvrdio da je ovoga puta briljirala i da je ovo njen najbolji nastup do sada.

Jedini član žirija koji se večeras, čini se, dvoumio oko glasova i u poslednjem trenutku pritisnuo taster bio je Mili koji se svog stava držao do samog kraja.

-Ne znam, meni je Ksenija bila fantastična! Hteo bih samo jednu stvar da apostrofiram, pesmu od Ivane Negativ ona je pevala sa mnogo više fraza nego što je to u originalu. Meni se to sviđa, pokazala si da znaš. Mislim da svaki krug sa Marijom ideš stabilno. A Viktorija mi nije bila za šest glasova, bar ja nisam hteo da ti dam, ali sam to uradio na kraju. Super ti je energija, ali druga pesma je katastrofa. Ipak sam dao glas zbog te tvoje želje, pokazalo se da želiš da napreduješ – rekao je Mili, a najon njegovog komentara nastala je rasprava između članova žirija.

Ništa manje oduševljena od ostalih kolega nije bila ni Sneža Đurišić, a posebno je pohvalila napredak Cecine Takmičarke.

-U drugoj pesmi si briljirala čestitam ti i samo nastavi tako!

–Nema šta ovo su zasluge iz prošlih krugova. Ne znam što je Marija pustila da peva ovako staru pesmu. Bila je okej, samo jedna stvar, Kseniju su izdale visine, to je verovatno neraspevanost prvog para koji nastupa. Glas joj je čak i krljao- objašnjavao je Bosanac, a kada je shvatio da je izneo niz kritika našalio se da će zbog Saše Popovića da komentariše samo u superlativu.

Osim toga, Boske je zamerio što pevačice pevaju muške pesme, a ta zamerka se najviše odnosila na Cecu Ražnatović, ali i Popovića.

-Ti shvataš, ja imam borbu sa tim. Devojke moje hoće da pevaju pesme od muških izvođača, to mi je i Bekuta prošli put rekla. Tu te podržavam apsolutno, ali džabe ne mogu da izađem na kraj sa njima- objasnila mu je Ceca.

-Dobra si bila iako je bilo greščica, ali ja sam zadovoljna. Bravo za obe devojke- rekla je Mara na samom kraju, a Ceca se pridružila čestitkama.

Ono što se Saša Popović posebno primetio je neverovatan napredak mlade Viktorije te nije odoleo a da je ne pohvali.

-I pevački napredak i vizuelno!

Neizvesnost koja takmičarka će proći vladala je do samog kraja, a Sale je odlučio ono što niko nije očekivao.

-Puštam obe!

You might also like