Ksenija Tanu i Slavica Angelova – (20. 05.)

i – (20. 05.)

Iako potpuno različit način interpretacije, obe su uspele da fasciniraju žiri što ih je dovelo do maksimalnog broja glasova.

–Đole je polupao scenografiju od skakanja!- našalila se Sanja Kužet budući da su Šerifovićeva i Đorđe sve vreme đuskali.

Na žalost, kako pravila nalažu, usledilo je preglasavanje koje je direktno u naredni krug odvelo Kseniju koja je osvojla četiri glasa, dok su Ceca i Viki svoje glasove dale Slavici.

-Kandidatkinja koja izgubi moraće da sačeka nekoliko parova, a kada dođemo do petoro njih koji idu u onda je taj kandidat automatski prošao- objasnio je Popović, a potom pohvalio obe takmičarke.

-Ovo je bilo zaista tesno!

Svi članovi žirija bili su fascinirani spektaklom koji su devojke priredile, a svoje oduševljenje prva je pokazala Ceca.

-Smatram da su obe trebale direktno da odu ali pravila nalažu drugačije. Znala sam da će biti ovakav ishod, iskreno kažem. Obe ste fenomenalne i čestitam vam od srca- rekla je Svetlana, a pohvalama se pridružio i Mili.

–Predivna dva kandidata, bilo je greščica koje se ne vide. Interesantno je bilo dve interpretacije iste pesme. Tu sam dao prednost prvom kandidatu jer je bila malo sigurnija u drugoj pesmi- objasnio je Aleksandar.

Pozitivni komentari nastavili su da se nižu, a svoje objašnjenje dala je i Viki Miljković koja je osim pevanja bila oduševljenja i njihovim stajlinzima.

-Izgledate kao na svetskoj sceni! Podjednako ste dobre, ali kod kandidatkinje broj dva mi se baš dopala prva pesma- zaključila je Violeta.

-Ovde imamo dokaz kako dva kandidata istu pesmu pevaju na različite načine, a podjednako dobro to rade- rekla je Sneža objašnjavajući da su ovoga puta zaista nijanse presudile.

Da su sjajne pevačica i pretalentovane devojke potvrdile su i ostale kolege iz žirija, a kako pravila nalažu na samom kraju dobili su reč mentori koji nisu mogli da sakriju ponos zbog uspeha svojih kandidatkinja.

-Ponosan sam na tvoje pevačko umeće, beskrajno ponosan. Konačno sam opušteno gledao kada si krenula tu drugu pesmu da pevaš. Imaš neki nerv, tako si mala, kao neka džepna venera, a takve pevačice se rađaju jednom u četrdeset godina– istakao je roker pohvalivši energiju, ali i različitosT obe takmičarke.

Škrta na pohvalama i komplimentima nije bila ni Marija Šerifović, koja je Đoletovoj takmičarki udella savet zlata vredan.

-Manje više je sve rečeno. Prvo ću se obratiti Đoletovoj kandidatkinji Slavici i to sa najboljom namerom jer pevaš maestralno. Ksenija je pevala prva i videla sam kako te lagano obuzima panika i strah, kako ćeš i šta ćeš, kao ona peva prva, u prednosti je, drž' ne daj. Ne boj se nikada i nikoga jer pevaš odlično! Videla sam da ti se trese taj abažur oko tebe. Ne prezaj nikada, nema razloga za to! Ksenija odlična si bila i ispravile smo sve što je trebalo iz prethodnog kruga- poručila je Šerifovićeva nakon čega su takmičarke sa osmehom napustila scenu.

You might also like