Kenan Aljukić – Strah me da te sanjam i Sto kafana – (24. 12.)

– Strah me da te sanjam i Sto kafana – (24. 12.)

-Pa ovo je odlično- rekao je Đrđe i odmah mu dao glas, a njemu se pridružila Ceca Ražnatović i Viki Miljković.

Sledeća pesma „Sto kafana“ Mirze Selimovića kandidatu je donela sedam glasova, jedina koja od članova žirija nije glasala za njega bila je Ana Bekuta.

–Počeo si malo traljavo, ali si što je više odmicala pesma bio sve bolji i bolji. Mnogo si vikao, to nije po mom ukusu – objasnila je Ana svoju odluku.

-Bio si fenomenala, sviđa mi se ta zvonkost u glasu, imaš sjajne visine. Ušao si uplašen u pesmu, ali si bio sve stabilniji i bolji kroz pesmu – nadovezala se Ceca Ražnatović.

–Tvoja boja glasa, imaš taj lirski tenor. Samo si mogao malo toplije to doneti, dopada mi se tvoja muzikalnost, za prvi put si fenomenalan – zaključio je Bosanac.

–Ti si tamo gde je najteže najsigurniji. Ove pesme retko neko otpeva dobro, mislim da možeš daleko da doguraš– uputio je Mili kandidatu reči podrške, a pohvale su stigle i od Snežane Đurišić:

–Sve sam ti verovala, bravo.

–Ti si biser – rekao je Đorđe.

Marija Šerifović pohvalila je kandidatov nastup, a zatim mu dala savet zlata vredan.

–Pomeraj svoje granice, mudro biraj mentora– rekla je kandidatu pevačica.

–U tebi vidim veliki potencijal – poručila je Viki Miljković.

S obzirom da su ga članovi žirija ishvalili i podržali svojim glasovima, pred kandidatom je bio težak zadatak da izabere mentora, ali nakon kraćeg razmišljanja takmičar je izabrao Đorđa Davida što je roker dočekao sa ushićenjem i radošću.

You might also like