Josip Benšak – Da me nije i Nije ljubav fotografija – (24. 12.)

– Da me nije i Nije ljubav fotografija – (24. 12.)

-Ja sam ga ostavila u takmičenju, ja sam insistirala da glasaju jer treba da prođe dalje – rekla je Ceca Ražnatović, ali je Marija imala dilemu i pitala Sašu Popovića koliko sekundi treba da prođe za glasanje i koliko važi to razvlačenja glasova koje se dogodilo večeras.

-Kako mu se hoće, još se uhodavamo! Mladi smo, ima vremena– dobacila je Viki Miljković.

-Onda oni nisu bili u tajmingu. Saša, sudi, radi nešto! Šta nas gledaš k'o u televizor? – odgovorila je Marija, a zatim je Popović pecnuo Đorđa i kontatovao da glasa kad mu Ceca naredi.

– Pa šta bi ti uradio da ti preti batinama?! Pritiskaj to, kaže, dobićeš po glavi – rekao je roker, a Ceca odgovorila da izmišlja i da smatra da ovaj momak treba da ide dalje, ali je Popović prekinuo njeno izlaganje, što ju je naljutilo.

-Kad god mi postaviš pitanje, ti me prekineš! – odbrusila je Ražnatovićka, a Popović joj odgovorio da voli da joj uđe u šesnaesterac.

–Možeš da uđeš samo u diskusiju – dobacila je ona.

Marija je i dalje tvrdila da je glasanje žirija nije bilo validno.

– Dečko pevuši, treba taj glas da se pusti, ali se plašim da je za 24 godine za to kasno – konstatovala je ona, a Mili se našalio da dečko izgleda i ponaša se kao da je došao na fakultet, a ne u „Zvezde Granda“, što je Popović i podržao.

-Mi sad možemo da pričamo šta god, ali ti si prošao– rekao je Popović takmičaru, a Marija dobacila:

-To sad iskoristi. Vežbaj dok ti oči ne ispadnu!

Ipak, zamerke je imao i Đorđe koji je dobacio da takmičar izgleda i peva kao da progutao labuda pre tri minuta, što je Popovića iznerviralo, budući da je tom istom momku dao podršku u prvom krugu.

-Šta sad hočeš, dao si glas?! Vi koji ste mu dali glas, nemojte da ga kritikujete! Evo, Viki, zašto si dala glas, zato što ti je Ceca šapnula da daš glas?!? – pitao je Popović, a Viki negirala, tvrdeći da momak zaslužuje šansu.

-Ćuti, Viki. Znam kome nisi sve davala glasove. Đorđe i ti ste stativa sto posto, samo prihvatam glasove od Cece, Ane i Snežane – prokomentarisao je Popović i zatražio obrazloženje od Bosanca zašto nije glasao.

–Na mene niko ne može da utiče da glasam, ako mislim da ne treba i to je kraj- rekao je Boske, a Popović ga ishvalio:

-Sviđa mi se što imaš svoj personaliti, što imaš svoju ličnost, što imaš svoje ja!

To je naljutilo Viki koja je pitala da li to znači da ona nema svoje JA, a Popović joj odbrusio da nema. I Đorđu je zasmetala Popovićeva tvrdnja da se dodvorava Svetlani, te je želeo da objasni da se članovi žirija dogovaraju oko glasanja i borbe oko kandidata.

Mili nije želeo da ulazi u ovu raspravu svojih kolega, te je kratko prokomentarisao nastup momka iz Hrvatske.

-Ja mislim da je mrtvo i uspavljujuće, a jedino što treba ovde da uradi jeste da izbaciš energiju i emociju iz sebe,a ti to nisi uradio – zamerio mu je Mili, a Popović se nadovezao:

-Ovo je šansa. Ja da se takmičim, bilo da sam pevač ili ne, ja bih vama skrenuo pažnju i dobio bih barem devet glasova sigurno!

-Kakvo samopoudanje – dobacio je kroz osmeh Boske, a zatim je takmičar dobio priliku da odabere mentora, a njegov izbor bila je Ceca koja se večeras i zalagala za njega.

–Čini mi se da si dobio šta si hteo – konstatovala je nakon svega Sanja Kužet, a Saša dobacio da će zbog toga posebnu pažnju obratiti na njega u narednom krugu.

You might also like