Janko Jankov i Dejan Dačević – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Bugarin je izveo pesme „A ti, još me vliš ti“ od Ljube Aličića i „Kraljice srca moga“ od Šabana Šaulića i dok je takmičar iz Bosne i Hercegovine pevao „Dozvolu za ljubav“ od Dejana Matića i hit Marinka Rokvića „Zanela me svetla velikoga grada“.

-Mnogo vam hvala. Imao sam veliku tremu ali sam uspeo da otpevam sve kako sam želeo i hvala još jednom. I pozdrav i za Viki – rekao je prvi kandidat na bugarskom jeziku odmah pošto je žiri glasao, a Viki MIljković objasnila je zbog čega je izazivač nju posebno pozdravio.

-Janko je bio u mom timu, međutim dobio je koronu i tu se njegovo takmičenje tada završilo. Meni je tada bilo jako žao ali sam sada srećna zbog tebe. Mnogo si bio dobar večeras i ta trema, ona je tvoj terač, ne koči te. Puno sreće ali mi je žao što nisi kod mene – iskrena je bila Viki koja je potom poručila i drugom kaniddatu da mu je sve jasno.

Aleksandar Milić Mili nije skrivao zadovoljstvo nastupom prvog kandidata.

-Ti imaš i ime zvezde, Janko Jankov. U tvojoj interpretaciji je bilo toliko srca da iako je bila neka greškica mene to uopšte nije interesovalo. Voleo bih da u ovom šouu pevaš nama i bugarske narodne pesme, ali i kompozitora Ganeva ili neku od Azisa, jer ono što si ti pokazao je stvarno nešto specijalno. Ja sam oduševljen, bravo majstore – rekao je Mili.

Ana Bekuta primetila je odličan izgovor srpskog jezika kod bugarskog pevača.

-Nisam ni primetila da si ti iz Bugarske. Tek u nekom momentu shvatim da si ti komšija. Dobra borba, a što se tiče drugog kandidata bori se u baražu, ima tu dosta lepih momenata kod tebe – rekla je Bekuta.

Đorđu Davidu dopao se stil pevanja drugog kandidata.

-Ima mnogo gospodštine u tvom pevanju. Jako lepa dinamika i pametno si razmišljao u obe pesme. Međutim zašto sam glasao za keca. Volim pevače koji su životinje. Snaga, tačnost intonativna, ni jedan triler nisi propustio, u vremenu si bio apsolutno kako treba. Ti si rasan pevač i dobrodošao – poručio je Đorđe.

Marija Šerifović bila je sličnog mišljenja, koje je i obrazložila.

-Sva suština je do sad izgovorena. Kandidat broj jedan radi to dosta precizno, krvavo, masno, hrabro. Bravo. Ali budi siguran da ćemo iz kruga u krug sve više mana da ti tražimo tako da to neznači da ne treba da vežbaš – rekla je Marija i dodala da je i drugi kandidat lepo pevao, ali je jednostavno izazivač bio agresivniji.

Ceca Ražnatović čestitala je na dobrim nastupima obojici kandidata i poželela sreću drugoplasiranom u baražu, dok je Dragan Stojković Bosanac koji je jedini dao glasdrugom kandidatu sada obrazložio zbg čega je to uradio.

-Ovo je bila pomoć prijatelja jer ti si mi bliži i logično je. Prvi kandidat, ima tu dosta da se radi i kao što je rekla Marija čekaćemo te – rekao je Boske i istakao da je drugi kandidat imao umiveniji izbor pesama i da se nada da u baražu to da se ceni.

Boskeje istakao i kako u Bugarskoj klimaju glavom kada nešto negiraju, kao da je tako i u Cecinom kraju a Đole je naveo primer, istakavši da to Ceca radi kada govori da nema dečka.

Potom je Saša Popović upitao Viki da li bi ona preuzela Janka Jankova u svoj tim, i nakon njeng potvrdnog odgovora prokomentarisao:

-Kaže Sneža može sutra a možda i malo sutra – dodao je Popović i dao reč Snežani Đurišić u čiji tim je upravo stigao takmičar iz Bugarske, a u videu pogledajte kao je to izgledalo:

Snežana Đurišić poželela je dobrodošlicu novom članu svog tima.

-Radićemo i negde sam sigurna da ćemo stići do finala, a posle kako Bog kaže. Dejane, bio si odličan,a li znam da si ti potencijal i da ćeš doći u prave ruke – poručila je Snežana.

Popovića je na kraju zanimalo i da li su u Bugarskoj čuli za Milija, a nakon što je kandidat potvrdno odgovorio, Popović nije skrivao svoje razočaranje uz jednu psovku.

-Bravo Janko, On koji stalno potcenjuje mene, drago mi je da si mu sad rekao – dodao je Mili na šta je Saša insistirao da se izbaci ovo pitanje.

You might also like