Ivana Šundić i Lejla Brčaninović – (04. 11.)

i – (04. 11.)

Napuštanju njegovog mesta prethodio je duel između Ivane Šundić i Lejle Brčaninović u kome je Lejla bila nadmoćnija sa rezultatom 5:2.

– Kandidatkinja broj jedan, zanimljivo, ali mi je bila bolja prva pesma. Kandidatkinja broj dva je sveukupno imala manje grešaka i u ovom duelu bila bolja- prva je prokomentarisala duel Marija, kada se Lejla javno zahvalila na njenom glasu koji je priželjkivala iz ranijih sezona u kojima je samo jednom ispunila njena očekivanja.

– Napokon Marijin glas, meni je srce puno– nije krila sreću takmičarka.

Ipak, za Milijev ukus Ivana je veći potencijal.

– Meni je bolja bila kandidatkinja broj jedan. Bilo je grešaka, ali mi se sviđa tvoj stav i energija i mislim da si ti bolji kapacitet– rekao je Mili.

Kako je Ivana izvela pesmu „Vratiću se“ od Snežane Đurišić, dobila je iskren komentar iz prve ruke.

– To je jedna od mojih omiljenih pesama od kada sam je snimila do danas, ali svakako ne bih glasala da je ona nije dobro otpevala, prilično dobro. Znala sam da će dvojka dobiti više glasova jer je za nijansu bila kompletnija,a li bilo je grešaka kod obe– rekla joj je Sneža.

Ana Bekuta je svoj glas dala Lejli koja joj je zvučala uvežbanije od Šundićeve za koju smatra da je pevačica koja može da napravi uspeh.

Na iznenađenje mnogih sa svog mesta nestao je Popović čiju je ulogu rado preuzela Viki.

– Sada ću ja da zamenim direktora, Bosanac izvoli– dala mu je reč Miljkovićeva, međutim on je ćutanjem izbojkotovao ovaj poziv, a onda vreme dala svojoj kumi.

– Što se tiče prelepih devojaka presudila sam u korist Lejle zato što imam utisak da mojoj kumi Lejla laži, a Ivana lepo si otpevala prvu pesmu i slatka si ali mislim da bi ti Sneža i Bekuta legle – kazala je Ceca, sa kojom se složio i Đorđe koji je istakao da osim što su prelepe, sjajno i pevaju.

– Dao sam prednost Lejli zbog manje grešaka, ali mislim da neće biti problema ni za Ivanu– obrazložio je svoj glas David.

Nakon kratke vladavine Viki, vratio se Saša Popović i otkrio zbog čega je nestao.

– Ja se izvinjavam, supruga me zvala da pita da li sutra pasulj sa kobasicom ili viršalama pa dok sam objasnio taman je Viki sve obavila– nasmejao je sve kada se našalio da je Popović napustio Zvezde Granda.

Na kraju Viki je rekla da su obe bile divne i da joj je drago što je Lejla ostala kod nje u timu, ali da se ne bi bunila ni da joj se pridruži Ivana.

You might also like